Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417455797 Márka: PURO

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok iPhone 15 Pro Max - fekete tok


Cikkszám: PUIPC15P67ICONMPBLK | EAN/Vonalkód: 8018417455797 | Márka: PURO

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok iPhone 15 Pro Max - fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

22700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok kiválóan ötvözi a stílust, a funkcionalitást és a védelmet, kifejezetten az iPhone 15 Pro Max számára tervezve. A sötétszürke szín eleganciát kölcsönöz, a kiváló minőségű anyagok pedig hosszú élettartamot garantálnak. A gombok és a kameranyílás fém részletei nem csupán esztétikusabbá teszik, de a telefon kulcsfontosságú elemeit is védik. A MagSafe technológiával való kompatibilitásnak köszönhetően a tok zavartalan töltést és kiegészítők használatát teszi lehetővé. A megemelt szélek és a puha szilikon megóvják a telefont a karcolásoktól és mechanikai sérülésektől. A mikroszálas bélés további védelmet nyújt a karcolások ellen, ügyelve iPhone-ja tökéletes állapotára.

Specifikáció:
- Márka: Puro
- Sorozat: Puro Icon Mag Pro
- Anyag: TPU + PC
- MagSafe kompatibilitás: Igen
- Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max
- Szín: fekete

A Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok legfontosabb előnyei:
- Elegáns fém részletek: A gombok és a kamerakeret fém elemei modern dizájnt biztosítanak és jobb védelmet nyújtanak a kritikus helyeken.
- Magas sérülésállóság: A megemelt szélek és puha szilikon hatékonyan védi telefonját az esésektől és karcolásoktól.
- MagSafe kompatibilitás: A tok lehetővé teszi a MagSafe funkciók probléma nélküli használatát, gyors és kényelmes töltést, valamint kiegészítőket biztosítva.
- Magas minőségű anyagok: A TPU és PC anyagokból készült tok hosszú élettartamot és kivételes tartósságot biztosít.
- Mikroszálas bélés: A belső mikroszál védi a telefon burkolatát a karcolásoktól, megőrizve annak kiváló állapotát.

A gombok és a kamerakeret fém részletei nemcsak esztétikus megjelenést adnak, hanem védelmi funkciót is ellátnak. A gombok így tartósabbak, a kamera pedig védett a véletlenszerű ütések ellen. Ez az ideális megoldás azok számára, akik értékelik a stílust és a funkcionalitást. A puha szilikon és a megemelt szélek maximális védelmet nyújtanak. A Puro Icon Mag Pro tokot úgy tervezték, hogy biztosítsa a telefon maximális védelmét. A megemelt szélek védik a képernyőt és a kamerát a közvetlen érintkezéstől a felületekkel, minimalizálva a sérülés kockázatát. A puha szilikon kiválóan elnyeli az ütéseket, megvédve a telefont az esésektől. A MagSafe kompatibilitás növeli a kényelem és gyors töltés lehetőségét. A teljes MagSafe technológiai kompatibilitásnak köszönhetően nem kell levennie a tokot töltéskor. A Puro Icon Mag Pro tok lehetővé teszi a vezeték nélküli töltők és más MagSafe kiegészítők egyszerű és kényelmes használatát, növelve a felhasználói élményt. Az anyagok minősége tartósságot garantál. A termoplasztikus poliuretán (TPU) és polikarbonát (PC) kombinációjának köszönhetően a tok rendkívül tartós, ugyanakkor rugalmas. Ezek az anyagok kiváló védelmet nyújtanak a mindennapi károsodások ellen, mint például a karcolások vagy az esések, így a Puro tok ideális választás azok számára, akik értékelik a tartósságot és az esztétikát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett