Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417485251 Márka: PURO

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon fliptok iPhone 16-hoz - kék


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUIPC1661ICONMPBLUE-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417485251 | Márka: PURO

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon fliptok iPhone 16-hoz - kék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon fliptok iPhone 16-hoz - kék
A Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon fliptok kiválóan ötvözi a stílust, a funkcionalitást és a védelmet, kifejezetten az iPhone 16-hoz tervezve. A sötétszürke szín eleganciát kölcsönöz, és a kiváló minőségű anyagok hosszú élettartamot garantálnak. A gombok és a kameramodul fémes részletezése nemcsak esztétikailag növeli az összhatást, hanem megvédi a telefon kulcsfontosságú elemeit is. A MagSafe technológiával kompatibilitásnak köszönhetően a tok lehetővé teszi a problémamentes töltést és kiegészítők használatát. A megemelt élek és a puha szilikon megvédik a telefont a karcolásoktól és a mechanikai sérülésektől. A mikroszálas bélés további védelmet nyújt a karcolások ellen, megőrizve iPhone-ja tökéletes állapotát.
Specifikáció:

- Márka: Puro

- Sorozat: Puro Icon Mag Pro

- Anyag: TPU + PC

- Kompatibilitás a MagSafe-fal: Igen

- Kompatibilitás: iPhone 16

- Szín: kék


A Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon fliptok legfontosabb előnyei:

- Elegáns fémes kivitelezés: Fémes elemek a gombokon és a kamera keretén modern dizájnt teremtenek, és jobb védelmet nyújtanak a kritikus helyeken.

- Magas ütésállóság: A megemelt élek és a puha szilikon hatékonyan megvédik a telefont a leesésektől és a karcolásoktól.

- MagSafe kompatibilitás: A tok lehetővé teszi a MagSafe funkciók problémamentes használatát, gyors és kényelmes töltést és kiegészítőket biztosítva.

- Kiváló minőségű anyagok: TPU-ból és PC-ből készült tok hosszú távú védelmet és rendkívüli tartósságot biztosít.

- Mikroszálas belső bélés: A tok belsejében található puha mikroszál védi a telefon házát a karcolásoktól, megőrizve annak kiváló állapotát.


A gombok és a kameramodul fémes részletezése eleganciát és védelmet biztosít
A gombokon és a kameramodul körül található fémes részletek nemcsak esztétikailag lenyűgözőek, hanem védelmi funkciót is ellátnak. Segítségükkel a gombok tartósabbak, és a kamera védhetők a véletlen ütődésektől. Ez tökéletes megoldás azok számára, akik stílust és funkcionalitást keresnek.
A megemelt élek és a puha szilikon maximális védelmet biztosítanak
A Puro Icon Mag Pro tokot úgy tervezték, hogy maximális védelmet nyújtson a telefon számára. A megemelt élek védik a képernyőt és a kamerát a közvetlen érintkezéstől a felületekkel, minimalizálva a sérülések kockázatát. A puha szilikon kiválóan elnyeli az ütközéseket, megvédve a telefont a leesésektől.
MagSafe kompatibilitás kényelmet és gyors töltést biztosít
A teljes kompatibilitásnak köszönhetően a MagSafe technológiával nem szükséges eltávolítani a tokot a töltéshez. A Puro Icon Mag Pro tok lehetővé teszi a gyors és egyszerű vezeték nélküli töltést és egyéb MagSafe kiegészítők használatát, növelve ezzel a felhasználói élményt.
Kiváló minőségű TPU és PC anyagok garantálják a tartósságot
A termoplasztikus poliuretán (TPU) és a polikarbonát (PC) kombinációja rendkívüli tartósságot és egyben rugalmasságot kölcsönöz a toknak. Ezek az anyagok tökéletes védelmet nyújtanak a mindennapi sérülésekkel szemben, mint például a karcolások vagy a leesések, így a Puro tok ideális választás a tartósságot és esztétikát értékelők számára.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett