Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417455711 Márka: PURO

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon fliptok iPhone 15-höz - rózsaszín tok


Cikkszám: PUIPC1561ICONMPROSE | EAN/Vonalkód: 8018417455711 | Márka: PURO

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon fliptok iPhone 15-höz - rózsaszín tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

22700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon fliptok iPhone 15-höz - rózsaszín

A Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok tökéletes kombinációja a stílusnak, funkcionalitásnak és védelemnek, amelyet kifejezetten az iPhone 15 számára terveztek. A sötétszürke szín eleganciát kölcsönöz, míg a kiváló minőségű anyagok hosszantartó tartósságot garantálnak. A gombok és a kamera sziget keretének fémes kidolgozása nemcsak az esztétikát növeli, hanem védi is a telefon kulcsfontosságú elemeit. A MagSafe technológiával való kompatibilitásának köszönhetően a tok zökkenőmentes töltést és kiegészítők használatát teszi lehetővé. Az emelt élek és a puha szilikon megvédik telefonodat a karcolásoktól és mechanikai sérülésektől. A mikroszálas belső bélés egy további védőréteget nyújt a karcolásokkal szemben, biztosítva iPhone-od tökéletes állapotát.

Specifikáció:

- Márka: Puro

- Sorozat: Puro Icon Mag Pro

- Anyag: TPU + PC

- MagSafe kompatibilitás: Igen

- Kompatibilitás: iPhone 15

- Szín: rózsaszín

A Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok legfontosabb előnyei:

- Elegáns fémes kidolgozás: A gombok és a kamera keret fémes elemei kiemelik a modern designt és jobb védelmet nyújtanak a kritikus helyeken.

- Magas ellenállás a sérülésekkel szemben: Az emelt élek és a puha szilikon hatékonyan megvédik telefonodat a leesésektől és karcolásoktól.

- MagSafe kompatibilitás: A tok lehetővé teszi a MagSafe funkciók zökkenőmentes használatát, biztosítva a gyors és kényelmes töltést, valamint kiegészítőket.

- Magas anyagminőség: A TPU és PC anyagokból készült tok hosszantartó védelmet és kivételes tartósságot nyújt.

- Mikroszálas belső bélés: A tok belsejében található puha mikroszálas réteg megvédi a telefon burkolatát a karcolásoktól, megőrizve annak tökéletes állapotát.

A gombok és a kamera sziget keretének fémes kidolgozása eleganciát és védelmet ad

A gombok fémes részletei, valamint a kamera sziget körül nemcsak esztétikailag kiválóak, hanem védelmi funkciót is betöltenek. Ennek köszönhetően a gombok tartósabbak, és a kamera is védve van a véletlen ütések ellen. Ez ideális megoldás azok számára, akik értékelik a stílust és funkcionalitást.

Az emelt élek és a puha szilikon maximális védelmet nyújtanak

A Puro Icon Mag Pro tokot a telefon maximális védelmére tervezték. Az emelt élek megvédik a képernyőt és a kamerát az közvetlen érintkezéstől a felületekkel, minimalizálva a sérülés kockázatát. A puha szilikon kiválóan elnyeli az ütéseket, megvédve a telefont a leesésektől.

MagSafe kompatibilitás a kényelem és gyors töltés érdekében

A teljes MagSafe technológiával való kompatibilitásnak köszönhetően nem kell eltávolítanod a tokot töltés közben. A Puro Icon Mag Pro tok gyors és zökkenőmentes használatot tesz lehetővé vezeték nélküli töltőkkel és más MagSafe kiegészítőkkel, növelve a használati kényelmet.

Az anyagok minősége, TPU és PC garantálja a tartósságot

A hőre lágyuló poliuretán (TPU) és a polikarbonát (PC) kombinációja a tokot különösen strapabíróvá, ugyanakkor rugalmassá teszi. Ezek az anyagok kiváló védelmet nyújtanak a mindennapi sérülések, például a karcolások és esések ellen, ami a Puro tokot ideális választássá teszi azok számára, akik értékelik a tartósságot és esztétikát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett