Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417485220 Márka: PURO

Puro Icon Mag Pro MagSafe iPhone 16 Plus tok - rózsaszín


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUIPC1667ICONMPROSE-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417485220 | Márka: PURO

Puro Icon Mag Pro MagSafe iPhone 16 Plus tok - rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puro Icon Mag Pro MagSafe iPhone 16 Plus tok - rózsaszín
A Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok tökéletes stílus, funkcionalitás és védelem kombinációja, amelyet kifejezetten az iPhone 16 Plus-hoz terveztek. A sötétszürke szín eleganciát kölcsönöz, míg a magas minőségű anyagok hosszú távú tartósságot garantálnak. A gombok és kamerák fémes kidolgozása nemcsak az esztétikát növeli, hanem az eszköz kritikus elemeit is védi. A MagSafe technológiával való kompatibilitás révén a tok problémamentes töltést és kiegészítők használatát teszi lehetővé. A megemelt élek és a puha szilikon védelmet nyújtanak a karcolások és mechanikai sérülések ellen. A belső mikroszálas bélés további védelmi réteget biztosít a karcolások ellen, így gondoskodva az iPhone tökéletes állapotáról.
Specifikáció:

-Márka: Puro

-Sorozat: Puro Icon Mag Pro

-Anyag: TPU + PC

-MagSafe-kapcsolat: Igen

-Kompatibilitás: iPhone 16 Plus

-Szín: rózsaszín

A Puro Icon Mag Pro MagSafe szilikon tok legfontosabb előnyei:

-Elegáns fémes kidolgozás: A gombok és a kamera keret fémes elemei kiemelik a modern designt és jobb védelmet nyújtanak a kritikus részeknek.

-Magas sérülésállóság: A megemelt élek és a puha szilikon hatékony védelmet nyújtanak a telefon leesése és karcolása ellen.

-MagSafe-kompatibilitás: A tok lehetővé teszi a MagSafe funkciók zökkenőmentes használatát, biztosítva a gyors és kényelmes töltést és kiegészítők használatát.

-Magas minőségű anyagok: A TPU és PC anyagból készült tok hosszú távú védelmet és kiemelkedő tartósságot biztosít.

-Belül mikroszálas bélés: A tok belsejében található puha mikroszálas bélés védi a telefon burkolatát a karcolások ellen, megőrizve annak tökéletes állapotát.

A gombok és a kamera keret fémes kidolgozása növeli az eleganciát és védelmet nyújt
A gombok és a kamera keret fémes részletei nemcsak esztétikailag tetszetősek, hanem védelmi funkciót is ellátnak. Ezek a gombok tartósabbak, és a kamera védve van a véletlenszerű ütésektől. Ez a tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik a stílust és a funkcionalitást.
A megemelt élek és puha szilikon biztosítja a maximális védelmet
A Puro Icon Mag Pro tokot a telefon maximális védelme érdekében tervezték. A megemelt élek védik a képernyőt és a kamerát a közvetlen érintkezésektől, minimalizálva a sérülés kockázatát. A puha szilikon kiválóan elnyeli az ütéseket, védve a telefont a leesésektől.
A MagSafe-kompatibilitás kényelmet és gyors töltést biztosít
A teljes MagSafe-kompatibilitásnak köszönhetően nem kell levenni a tokot a töltés közben. A Puro Icon Mag Pro tok lehetővé teszi a gyors és akadálymentes használatot a vezeték nélküli töltőkkel és más MagSafe-kiegészítőkkel, növelve a használat kényelmét.
A TPU és PC anyagok magas minősége biztosítja a tartósságot
A termoplasztikus poliuretán (TPU) és a polikarbonát (PC) kombinációja különösen tartóssá és egyben rugalmassá teszi a tokot. Ezek az anyagok kiváló védelmet nyújtanak a mindennapi sérülések, például karcolások és leesések ellen, így a Puro tok ideális választás azok számára, akik értékelik a tartósságot és az esztétikát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett