Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8033830309113 Márka: PURO

Puro Icon Mag MagSafe szilikon tok iPhone 12 / 12 Pro - fekete tok


Cikkszám: IPC1261ICONMAGBLK | EAN/Vonalkód: 8033830309113 | Márka: PURO

Puro Icon Mag MagSafe szilikon tok iPhone 12 / 12 Pro - fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

19200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Puro Icon Mag MagSafe szilikon tok teljes védelmet és stílust biztosít iPhone 12 vagy 12 Pro készülékednek. A MagSafe technológiával kompatibilis tok lehetővé teszi a gyors és kényelmes vezeték nélküli töltést. Magas ellenállás a sérülésekkel szemben, puha szilikon és megemelt szélek garantálják a telefonod kiváló védelmét. A tok belsejében lévő mikroszálas bélés óv a karcolásoktól, megőrizve a készüléked makulátlan megjelenését.

Specifikáció:

- Márka: Puro

- Sorozat: Puro Icon Mag

- Anyag: TPU + PC

- MagSafe kompatibilitás: Igen

- Kompatibilitás: iPhone 12 / 12 Pro

- Szín: fekete

A Puro Icon MagMagSafe szilikon tok legfontosabb előnyei:

- MagSafe kompatibilitás: A tok támogatja a MagSafe technológiát, ezáltal gyors és kényelmes töltést tesz lehetővé anélkül, hogy le kellene venned a tokot.

- Védelmet nyújt a sérülések ellen: A megemelt szélek és puha szilikon megóvják a telefont a leejtések és karcolások során.

- Magas minőségű anyagok: TPU és PC anyagból készült, amely biztosítja a tartósságot, miközben megőrzi az esztétikát és a használat kényelmét.

- Védelem a karcolások ellen: A mikroszálas bélés finoman körbeöleli a telefont, védve azt a karcolások és sérülések ellen.

A MagSafe-kompatibilitás a mindennapi használat kényelmét biztosítja. A Puro Icon Mag tok úgy lett tervezve, hogy teljes mértékben kompatibilis legyen a MagSafe technológiával, így gond nélkül használhatod a vezeték nélküli töltőket és a MagSafe kiegészítőket, mint például a pénztárcák vagy tartók. Nem szükséges levenned a tokot a töltéshez, ezáltal egyszerűsítve a mindennapi használatot és időt takarítva meg.

A megemelt szélek és puha szilikon megóvják a telefont a sérülésektől. A telefonod védelme az elsődleges szempont. A puha, de strapabíró szilikon kiválóan tompítja az ütéseket, míg a megemelt szélek extra védelmet nyújtanak a képernyőnek és a kamerának. Még véletlen leejtések esetén is hatékonyan megóvja a telefonod a mechanikai sérülésektől, megőrizve az új megjelenését hosszabb ideig.

A magas minőségű TPU és PC anyagok tartósságot és eleganciát garantálnak. A Puro Icon Mag tok a legjobb minőségű anyagokból készült, mint például a TPU (termoplasztikus poliuretán) és a PC (polikarbonát), amely nemcsak kiváló védelmet nyújt, hanem ellenáll a mindennapi igénybevételnek is. A strapabíró kialakítás biztosítja, hogy a tok hosszú ideig szolgáljon, és sötétszürke színe eleganciát kölcsönöz bármilyen stílushoz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett