Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417485510 Márka: PURO

Puro Flexible Glass D3O fekete keretes hibrid üvegfólia iPhone 16 Pro-hoz üvegfólia


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUSDGFIPHONE16P61D3O-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417485510 | Márka: PURO

Puro Flexible Glass D3O fekete keretes hibrid üvegfólia iPhone 16 Pro-hoz üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puro Flexible Glass D3O fekete keretes hibrid üvegfólia iPhone 16 Pro-hoz

Telefonod kijelzőjének védelme még sosem volt ennyire tartós és stílusos, mint a Puro Flexible Glass D3O-val. Ez az innovatív hibrid üvegfólia fekete kerettel ötvözi a rugalmasság és a tartósság előnyeit, és 9H keménységével kiváló védelmet biztosít. Telefonod modelljéhez tökéletesen illeszkedik, így gyakorlatilag láthatatlan marad, miközben a "case friendly" technológia lehetővé teszi a legtöbb telefontokkal való problémamentes használatot. Kiváló érintési érzékenysége és a speciális, ujjlenyomat-marakó bevonata biztosítja, hogy a kijelződ minden nap tökéletesen nézzen ki. Befektetés egy üvegfóliába, amely ötvözi a stílust és a funkcionalitást, maximális védelmet és kényelmet nyújtva a használaton keresztül.

Műszaki adatok:

-Márka: Puro
-Sorozat: Puro Flexible Glass D3O
-Kompatibilitás: iPhone 16 Pro

A Puro Flexible Glass D3O fekete keretes hibrid üvegfólia legfontosabb előnyei:

-Egyszerű telepítés otthoni körülmények között: A Puro Flexible Glass D3O hibrid üvegfólia úgy lett kialakítva, hogy bárki könnyedén felhelyezhesse, így nincs szükség szakemberre.

-Magas karc- és sérülésállóság: A 9H keménység garantálja, hogy az iPhone 16 Pro kijelzője biztonságban legyen a véletlen karcoktól és más mechanikai sérülésektől.

-Tökéletes illeszkedés telefonod modelljéhez: A precíz kivágások és a fekete keret esztétikus megjelenést biztosítanak és tökéletes illeszkedést garantálnak a kijelzőn.

-Case friendly üvegfólia: Használhatod kedvenc tokoddal az üvegfóliát, anélkül, hogy az elállna vagy rosszul illeszkedne.

-Kiváló érintési érzékenység és ujjlenyomat-marakó bevonat: A modern technológia révén az üvegfólia nemcsak védelmet nyújt, hanem a kijelző érintési funkcióit is teljes mértékben megőrzi, biztosítva a tisztaságot és a kényelmet a használat során.

Egyszerű telepítés otthoni körülmények között

A Puro Flexible Glass D3O hibrid üvegfólia annyira egyszerűen telepíthető, hogy bárki otthoni körülmények között is elvégezheti. A speciálisan tervezett konstrukciónak és a segédkészletnek köszönhetően nem kell aggódnod a légbuborékok vagy a ferde felhelyezés miatt. Minden gyorsan és egyszerűen zajlik, és biztos lehetsz benne, hogy iPhone 16 Pro-d jól védve lesz.

Magas karc- és sérülésállóság

A 9H keménységnek köszönhetően a Puro Flexible Glass D3O hibrid üvegfólia kiváló védelmet nyújt a karcokkal, horzsolásokkal és egyéb napi sérülésekkel szemben. Ez az ideális megoldás azok számára, akik azt szeretnék, hogy iPhone 16 Pro-juk újként nézzen ki, anélkül, hogy a használat nyomai megjelennének rajta.

Tökéletes illeszkedés telefonod modelljéhez

Az üvegfólia pontosan kivágott, hogy tökéletesen illeszkedjen az iPhone 16 Pro modelljéhez, és egyúttal elegáns megjelenést biztosít a fekete keretnek köszönhetően. Az ilyen illeszkedés azt jelenti, hogy az üvegfólia gyakorlatilag láthatatlan, miközben hatékonyan védi a kijelzőt mindenféle sérüléstől.

Case friendly üvegfólia

A "case friendly" technológia révén a Puro Flexible Glass D3O hibrid üvegfólia kiválóan működik a legtöbb piacon elérhető tokkal. Nem kell aggódnod amiatt, hogy az üvegfólia elállna, vagy hogy a tok nem illeszkedne megfelelően – minden a komfortodra lett tervezve.

Kiváló érintési érzékenység és ujjlenyomat-marakó bevonat

A modern ujjlenyomat-marakó bevonat gondoskodik arról, hogy kijelződ mindig tiszta és esztétikus legyen, miközben az érintési érzékenység a legmagasabb szinten marad. Ez egy olyan védelem, amely ötvözi a teljes érintési funkcióval rendelkező kijelző használatát, kényelmet és élvezetet biztosítva.

[Metadescription]
Védd iPhone 16 Pro-d kijelzőjét a legmagasabb szinten a Puro Flexible Glass D3O fekete keretes hibrid üvegfóliával. Könnyű telepítés, magas karcállóság, kiváló illeszkedés és teljes érintésérzékenység. Rendelje meg most és gondoskodjon telefonja biztonságáról!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett