Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417486067 Márka: PURO

Puro edzett üveg iPhone 16 Plus / iPhone 15 Plus üvegfólia


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUSDGIPHONE1667-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417486067 | Márka: PURO

Puro edzett üveg iPhone 16 Plus / iPhone 15 Plus üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puro edzett üveg iPhone 16 Plus / iPhone 15 Plus
A Puro edzett üveg iPhone 16 Plus / iPhone 15 Plus kiváló megoldás mindazok számára, akik maximális védelmet szeretnének biztosítani okostelefonjuknak anélkül, hogy lemondanának annak eleganciájáról és funkcionalitásáról. Ez a 9H keménységű edzett üveg különleges ellenállást biztosít a karcolásokkal és sérülésekkel szemben, miközben megőrzi az érintőképernyő teljes érzékenységét. A telefon modelljéhez illeszkedő pontos kialakítás és a „case friendly” szerkezet révén az otthoni telepítés rendkívül egyszerűvé válik. Ezenfelül az oleofób bevonatnak köszönhetően az üveg felületén nem maradnak ujjlenyomatok, ami hosszú távon biztosítja a kiváló képminőséget. Válaszd a Puro edzett üveget, és gondoskodj készüléked biztonságáról, miközben megőrzöd annak tökéletes megjelenését.
Specifikációk:

-Márka: Puro

-Sorozat: Puro edzett üveg

-Kompatibilitás: iPhone 16 Plus / iPhone 15 Plus

A Puro edzett üveg legfontosabb előnyei iPhone 16 Plus / iPhone 15 Plus készülékhez:

-Magas karcállóság: A 9H keménységű edzett üveg megvédi képernyődet a karcolásoktól és mechanikai sérülésektől, hosszú távú védelmet nyújtva.

-Egyszerű otthoni telepítés: Az iPhone modelljéhez illeszkedő pontos kialakításnak köszönhetően az üveg telepítése könnyű és gyors, szervizlátogatás nélkül.

-Ideális érintésérzékenység: Az üveg nem befolyásolja az érintőképernyő érzékenységét, így teljes mértékben élvezheted telefonod funkcionalitását.

-Oleofób bevonat: Az ujjlenyomatok hiánya és az üveg könnyű tisztán tarthatósága biztosítja, hogy készüléked mindig esztétikus megjelenésű legyen.

-Case friendly: Az üveg a legtöbb tokokkal kompatibilis, ami azt jelenti, hogy kedvenc tokoddal együtt is használhatod anélkül, hogy az üveg kinyomódna vagy elválna.

Magas karcállóság és sérülés elleni védelem a 9H keménységnek köszönhetően
A Puro edzett üveg iPhone 16 Plus / iPhone 15 Plus készülékhez 9H keménységgel rendelkezik, ami rendkívül ellenállóvá teszi a napi karcolásokkal és sérülésekkel szemben. Nyugodtan tarthatod telefonod zsebben kulcsokkal vagy más kemény tárgyakkal együtt – az üveg hatékonyan védi a képernyőt, hosszú távú tartósságot biztosítva számára.
Egyszerű otthoni telepítés
A Puro edzett üveg felszerelése nem igényel speciális szerszámokat vagy készségeket. Az iPhone 16 Plus / iPhone 15 Plus modellhez illeszkedő pontos kialakításnak köszönhetően a telepítési folyamat gyors és problémamentes. A csomagban minden szükséges tartozék megtalálható, amely megkönnyíti a telepítést, biztosítva az üveg tökéletes ragasztását a képernyőhöz légbuborékok nélkül.
Ideális érintésérzékenység és felület, amelyen nem maradnak ujjlenyomatok
A Puro edzett üveg megőrzi az érintőképernyő teljes érzékenységét, így mindennapi tevékenységeid, mint például az üzenetírás vagy az internetböngészés, ugyanolyan kényelmesek maradnak, mint az eredeti képernyőn. Ezen kívül, az oleofób bevonatnak köszönhetően az üveg ellenáll az ujjlenyomatoknak, ami megkönnyíti annak tisztán tartását és biztosítja az esztétikus megjelenést.
„Case friendly” üveg
A Puro edzett üveg úgy lett tervezve, hogy a piacon elérhető legtöbb tokkal kompatibilis legyen. Ez azt jelenti, hogy egyszerre élvezheted a képernyő védelmét és kedvenc tokod használatának kényelmét anélkül, hogy az üveget kinyomná vagy elválna.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett