Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417485435 Márka: PURO

Puro Daylight szilikon tok MagSafe iPhone 16 Pro - bézs


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUIPC16P61DAYLBEG-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417485435 | Márka: PURO

Puro Daylight szilikon tok MagSafe iPhone 16 Pro - bézs


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puro Daylight szilikon tok MagSafe iPhone 16 Pro - bézs
A Puro Daylight szilikon tok MagSafe iPhone 16 Pro készülékhez az elegancia és a megbízható védelem kombinációja, amely tökéletesen kiegészíti új telefonodat. Részben átlátszó kialakításának köszönhetően a tok finoman kiemeli iPhone-od színét, anélkül, hogy elrejtené annak eredeti dizájnját. A tartós, puha szilikon anyagból készült tok magas szintű ellenállást biztosít a sérülésekkel szemben, valamint a megemelt élek révén hatékony védelmet nyújt a karcolások ellen. A MagSafe kompatibilitás zavartalan töltést garantál, míg egy speciális bevonat megakadályozza az ujjlenyomatok megjelenését. Ha olyan tokot keresel, amely nemcsak védelmet biztosít, hanem megőrzi a stílusos megjelenést is, a Puro Daylight MagSafe az ideális választás számodra!
Specifikáció:

-Márka: Puro

-Sorozat: Puro Daylight

-Anyag: Szilikon

-MagSafe kompatibilitás: Igen

-Kompatibilitás: iPhone 16 Pro

-Szín: Bézs

A Puro Daylight szilikon tok MagSafe iPhone 16 Pro legfontosabb előnyei:

-Elegáns dizájn: Részben átlátszó kialakítása tökéletesen illeszkedik telefonod színéhez, megőrizve annak eredeti stílusát.

-Magas szintű ellenállás a sérülésekkel szemben: Puha szilikon és megemelt élek biztosítják a kiváló védelmet a leesések és karcolások ellen.

-Kompatibilitás a MagSafe technológiával: Zavartalan töltés és teljes kompatibilitás a MagSafe technológiával, ami kényelmes használatot biztosít.

-Védelem a szennyeződésekkel szemben: Speciális bevonatának köszönhetően a tokon nem maradnak ujjlenyomatok, így mindig friss és esztétikus megjelenést biztosít.

-Stílus és védelem egyben: A modern dizájn és az iPhone 16 Pro megbízható védelmének tökéletes kombinációja.

Részben átlátszó kialakítás, amely tökéletesen illeszkedik a telefon színéhez
A Puro Daylight MagSafe tok finom, részben átlátszó kialakítása lehetővé teszi, hogy iPhone-od természetes kinézete megmaradjon. Bármilyen színt választasz is a telefonhoz, a tok tökéletesen illeszkedik hozzá, anélkül, hogy megsértené annak esztétikáját. Kiváló választás azoknak, akik értékelik az eleganciát és a minimalizmust, miközben gondoskodnak készülékük védelméről.

Magas szintű ellenállás a sérülésekkel szemben a megemelt élek és puha szilikon révén
A kiváló minőségű puha szilikon által a Puro Daylight tok hatékony védelmet nyújt a véletlen ütésekkel és leesésekkel szemben. A megemelt élek további védelmet biztosítanak a képernyő és a kamera számára a karcolások ellen, ezzel növelve telefonod élettartamát. Ez egy megbízható megoldás azok számára, akik valódi védelmet keresnek a telefonjuk számára.

Kompatibilitás a MagSafe technológiával
A Puro Daylight teljes mértékben kompatibilis a MagSafe technológiával, ami azt jelenti, hogy zavartalanul használhatod a mágneses kiegészítőket és töltőket. Anélkül, hogy le kellene venni a tokot, iPhone 16 Pro-d mindig készen áll majd a gyors töltésre, ami növeli a használat kényelmét.

A tokon nem maradnak ujjlenyomatok
A speciális bevonatának köszönhetően a Puro Daylight tok ellenáll a szennyeződéseknek és nem hagy nyomot az ujjaktól. Így a tok mindig friss és újszerű megjelenést biztosít, anélkül, hogy gyakori tisztítást igényelne. Ez a praktikus jellemző gondoskodik arról, hogy az iPhone 16 Pro-d mindig kiváló állapotban tűnjön fel, függetlenül a használat intenzitásától.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett