Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417455681 Márka: PURO

Puro Cover PC+TPU+TPE mágnesekkel "LITE MAG PRO" iPhone 15 Pro tok, fehér színű


Cikkszám: PUIPC15P61LITEMPWHI | EAN/Vonalkód: 8018417455681 | Márka: PURO

Puro Cover PC+TPU+TPE mágnesekkel "LITE MAG PRO" iPhone 15 Pro tok, fehér színű


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

22700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fedezd fel az új Lite Mag Pro tokot iPhone 15 Pro-hoz, amely tökéletes megoldást kínál, ötvözve a stílust, védelmet és fejlett funkcionalitást.
Íme a 4 ok, amiért a Lite Mag tok tökéletes választás az iPhone 15 Pro készülékedhez:
1. MagSafe Kompatibilitás: Maximalizáld a MagSafe élményt a Lite Mag Pro tokkal, amelyet tökéletes kompatibilitásra terveztek. Élvezd az iPhone összes funkcióját a tok levétele nélkül. Használd ki készüléked lehetőségeit korlátozások és megszakítások nélkül.
2. Teljes Védelem: A Lite Mag tok minden oldalról védi az iPhone-odat. Megerősített sarkakkal és emelt kerettel készült, optimális biztonságot nyújtva, védelmet biztosítva a véletlen leejtések és ütések ellen.
3. Teljes Átlátszóság: Az átlátszó Lite Mag tok a minimalizmus és a technológia tökéletes keveréke. Lehetővé teszi, hogy bemutasd az új iPhone 15 Pro utánozhatatlan dizájnját, anélkül hogy elrejtenéd vonalait és jellemzőit.
4. Minimális Stílus: A tok tökéletesen illeszkedik az iPhone dizájnjához, kiemelve annak formáját, anélkül hogy növelné a méretét. Vékony és könnyű profilja tökéletesen alkalmazkodik a készülék íveihez, kifinomult és modern megjelenést biztosítva.
Válaszd a legjobbat az iPhone-odhoz, és élj át teljes védelmet és kompromisszumok nélküli stílust a Puro Lite Mag tokkal.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett