Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8018417484995 Márka: PURO

Puro 03 Mag MagSafe szilikon tok iPhone 16 Pro - átlátszó


Cikkszám: DL-nowości?kopia-PUIPC16P6103MAGTR-uniw | EAN/Vonalkód: 8018417484995 | Márka: PURO

Puro 03 Mag MagSafe szilikon tok iPhone 16 Pro - átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Puro 03 Mag MagSafe szilikon tok iPhone 16 Pro - átlátszó
Fedezd fel a Puro 03 Mag MagSafe szilikon tokot, amely eleganciát, funkcionalitást és modern technológiát kínál, hogy maximális védelmet és stílust biztosítson iPhone 16 Pro készülékednek. Az újrahasznosított anyagokból készült, GRS tanúsítvánnyal rendelkező tok nemcsak telefonod, hanem a környezet védelmét is szolgálja. Az integrált MagSafe kompatibilitás gyors és problémamentes töltést tesz lehetővé, míg a megemelt élek fokozzák a kijelző és a kamera védelmét, minimalizálva a sérülés kockázatát. Ideális választás azok számára, akik értékelik a modern dizájnt és a fejlett védelmet.

Specifikáció:
- Márka: Puro
- Sorozat: Puro 03 Mag
- Anyag: TPU
- Tanúsítvány: GRS
- MagSafe kompatibilitás: Igen
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- Szín: átlátszó

A Puro 03 Mag MagSafe szilikon tok legfontosabb előnyei:

- GRS tanúsítvány: A tok újrahasznosított anyagokból készült, amit a Global Recycled Standard (GRS) tanúsítvány is igazol, kiemelve környezetbarát jellegét.

- MagSafe kompatibilitás: A beépített MagSafe modul gyors és könnyű vezeték nélküli töltést tesz lehetővé anélkül, hogy a tokot le kellene venni.

- Kijelző és kamera védelem: A a megemelt éleik megvédik az iPhone érzékeny részeit, például a kijelzőt és a kamerát, a karcolásoktól és ütésektől.

- Stílus és védelem: A Puro 03 Mag kiváló elegáns megjelenést és fejlett védelmet kínál, ideális hétköznapi használatra.

GRS tanúsítvány, amely az ökológiai megközelítést igazolja
A Puro 03 Mag MagSafe tok újrahasznosított anyagokból készült, amit a GRS (Global Recycled Standard) tanúsítvány is igazol. Ezzel a termékkel nemcsak telefonod véded, hanem a környezetet is, elősegítve a fenntartható fejlődést és a bolygó megóvását.

MagSafe kompatibilitás a kényelmes töltésért
A beépített MagSafe modul lehetővé teszi az iPhone 16 Pro gyors és könnyű töltését anélkül, hogy a tokot le kellene venni. Ez ideális választás azok számára, akik értékelik a kényelmet és az időmegtakarítást – nincs szükség kábelekre és bonyolult csatlakoztatásra.

Megemelt élek a fokozott védelem érdekében
A Puro 03 Mag MagSafe tok megemelt élei további védelmet nyújtanak a kijelző és a kamera számára, jelentősen csökkentve a sérülés kockázatát esés vagy véletlen ütés esetén. Ideális választás azok számára, akik fontosnak tartják készülékük biztonságát.

A stílus és a funkcionalitás ötvözete
A Puro 03 Mag tok egyesíti a minimalista stílust és a fejlett védelmet. Modern dizájnjának és semleges színének köszönhetően bármilyen stílushoz illik, miközben maximális funkcionalitást és védelmet biztosít.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett