Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396301896 Márka: OEM

PROTECTOR 9H kameravédő üvegfólia fekete Samsung Galaxy A54 5G-hez


| EAN/Vonalkód: 5903396301896 | Márka: OEM

PROTECTOR 9H kameravédő üvegfólia fekete Samsung Galaxy A54 5G-hez


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PROTECTOR 9H kamera fedél applikátorral a tökéletes megoldás azok számára, akik maximális védelmet szeretnének biztosítani okostelefonjuknak. A 9H keménységének és a magas minőségű kivitelezésének köszönhetően megbízható védelmet nyújt a karcolások és mechanikai sérülések ellen.

Applikátorral A készlet tartalmaz egy applikátort, amely nagyban megkönnyíti a fedél felhelyezését, garantálva a pontos illeszkedést légbuborékok nélkül, így a folyamat gyors és egyszerű lesz.

9H keménység A 9H keménység a legmagasabb szabvány a képernyő- és kameravédelem terén. A PROTECTOR 9H pajzs karcálló, hosszan tartó védelmet biztosít a kamera lencséknek a mindennapi használat során.

Magas átlátszóság A pajzs magas átlátszóságával jellemezhető, így nem befolyásolja a fényképek vagy felvételek minőségét. A tökéletes átlátszóság biztosítja, hogy a kamera lencsék védettek legyenek anélkül, hogy rontanák a képminőséget.

Erősített üveg A fedél edzett üvegből készült és lefedi a kamera teljes felületét. Ez maximális védelmet nyújt a lencséknek és az egész kamera modulnak.

További védelem A PROTECTOR 9H védőnek van egy elegáns fekete kerete, amely tovább erősíti a kamera védelmét. A keret esztétikailag kellemes megjelenést biztosít, tökéletesen illeszkedve a készülék designjához.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett