Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339145996 Márka: Mercedes

Powerbank Mercedes Stars Pattern MagSafe 15W 5000mAh - fekete


Cikkszám: Mer007842-0 | EAN/Vonalkód: 3666339145996 | Márka: Mercedes

Powerbank Mercedes Stars Pattern MagSafe 15W 5000mAh - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

23500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ismerkedjen meg azzal a powerbankkal, amely még a legigényesebb, exkluzív autómárkák szerelmeseinek ízlését is elnyeri - ez a Stars Pattern kollekcióhoz tartozó powerbank, amelyet egy exkluzív német autóipari vállalat jegyez. Ez az elegáns kiegészítő telefonjához azt az elegáns megjelenést nyújtja, amit a Mercedes-Benz márkától elvár.

Jellegzetes mintázat
Ennek az exkluzív és egyedi powerbanknak a dizájnját a régi Mercedes autómodellek klasszikus stílusa inspirálta. Ezt a modellt a cég rajongói számára ismerős régi iskolás csillagmotívum különbözteti meg. Ez egy tisztelgés az e márkajelzéssel ellátott régi járművek felhasználói előtt. A készülék teteje rendkívül tartós alumíniummal van bevonva, amely szilárdan illeszkedik a kézhez, és hosszú ideig hibátlan megjelenést biztosít. A termék exkluzivitását a kis fém Mercedes-Benz logó hangsúlyozza, amely a termék hitelességét és legmagasabb minőségét is igazolja.

Kis méretek, de nagy teljesítmény
A 5,000 mAh-s vezeték nélküli Power Bank biztosítja, hogy telefonja mindig kapjon elegendő energiát, amikor szüksége van rá. Az akkumulátor kapacitása teljes mértékben elegendő ahhoz, hogy okostelefonja akkumulátorát feltöltse. A kompakt méret és kis méretek lehetővé teszik, hogy az eszköz akár egy kis táskába vagy zsebbe is beleférjen. Az új technológia alkalmazásának köszönhetően biztos lehet a biztonságban is. A cellák megvédik a töltött eszközöket a túltöltéstől, túlfeszültségtől vagy túlmelegedéstől.

Töltés vezeték nélkül!
A Stars Pattern Powerbank lehetővé teszi a mobil eszközök Qi és MagSafe töltési technológiájával történő töltést – a tökéletesen illeszkedő mágneseknek köszönhetően az eszköz szorosan tapad a telefonhoz, és azonnal megkezdi az energiaátvitelt. Az induktív töltés tökéletes megoldás mindazok számára, akik a kényelmes és funkcionális megoldásokat értékelik - ennek köszönhetően többé nem lesz szüksége további kábelekre a telefon töltéséhez.

Intuitív töltöttségi szint kijelzés
A kiegészítő beépített LED-ekkel van felszerelve, amelyek jelzik az akkumulátor töltöttségi szintjét. Ennek köszönhetően mindig tudni fogja, mikor kell újra feltöltenie a power bankot, hogy eszköze mindig használatra kész legyen.

Sokoldalúság és kompatibilitás
Az eszköz USB-C porttal van ellátva, amely nemcsak az eszközök töltésére, hanem a power bank feltöltésére is szolgál. A készlet tartalmaz egy USB-C kábelt, amely lehetővé teszi mind a telefon, mind a power bank saját töltését. A termék a Mercedes-Benz márka licencével készült.

Műszaki adatok
Gyűjtemény: Stars Pattern
Típus: Vezeték nélküli Powerbank
Anyag: Alumínium/Szilikon
Kapacitás: 5000 mAh
Méretek
Vezeték nélküli töltési teljesítmény: 5W / 7.5W / 10W / 15W (Max)
USB-C bemenet: DC 5V⎓3A, 9V⎓2A, 12V⎓1.5A
USB-C kimenet: DC 4.5V⎓5A, 5V⎓4.5A, 5V⎓3A
Tápegység: USB-C
Szín: Fekete
Tartozékok:
1x Mercedes-Benz Stars Pattern Powerbank
1x USB-C kábel 30cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett