Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339145989 Márka: Mercedes

Powerbank Mercedes Csillag Minta MagSafe 5W 3000mAh - fekete


Cikkszám: Mer007841-0 | EAN/Vonalkód: 3666339145989 | Márka: Mercedes

Powerbank Mercedes Csillag Minta MagSafe 5W 3000mAh - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

20000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Mercedes-Benz Csillag Minta Indukciós Powerbank 3000mAh

Ismerd meg a Powerbankot, amely az exkluzív autómárkák szerelmeseinek legigényesebb ízlését is kielégíti - ez a Powerbank a Csillag Minta kollekcióból, amelyet egy exkluzív német autókonzern jegyez. Ez az elegáns tartozék a telefonodhoz olyan magas színvonalú megjelenést biztosít, amit a Mercedes-Benz-től elvársz.

Jellegzetes minta
Ennek az exkluzív és egyedi Powerbanknak a tervezése a régi Mercedes autómodellek klasszikus stílusa ihlette. A készülék tetejét rendkívül tartós alumínium borítja, amely stabilan illeszkedik a kézbe és hosszú ideig kifogástalan megjelenést biztosít. Ezt a modellt a régi autók csillagminta motívuma különbözteti meg, amely minden rajongó számára ismert. Ez egy tisztelgés a régebbi modellek használói előtt. A termék exkluzivitását a kis fém Mercedes-Benz embléma hangsúlyozza, amely az eredetiséget és a legjobb minőséget is igazolja.

Kis méretek, de nagy teljesítmény
A 3000 mAh vezeték nélküli Powerbank biztosan extra energiát nyújt a telefonodnak, amikor szükséged van rá. Az akkumulátor kapacitása elegendő ahhoz, hogy feltöltse okostelefonod akkumulátorát. Kis méretei és kompakt kialakítása révén a készülék még egy kis táskába vagy zsebbe is belefér. A legújabb technológia alkalmazása révén biztosak lehetünk a biztonságban. Az integrált védelem megakadályozza a túltöltést, túlfeszültséget vagy túlmelegedést.

Töltés vezeték nélkül!
A Csillag Minta Powerbank lehetővé teszi a mobileszközök töltését Qi és MagSafe töltési technológiával - az ereklye tökéletesen illeszkedő mágnesekkel szorosan tapad a telefonhoz és azonnal megkezdi az energia átvitelét. Az induktív töltés tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik a kényelmes és funkcionális megoldásokat - így nincs szükséged többé további kábelekre a telefonod töltéséhez.

Intuitív töltésjelző kijelző
A tartozék beépített LED-ekkel van felszerelve, amelyek jelzik az akkumulátor töltöttségi állapotát. Így mindig tudni fogod, mikor kell újratölteni a Powerbankot, hogy eszközöd mindig használatra kész legyen.

Sokoldalúság és kompatibilitás
A készülék USB-C porttal van ellátva, amely nemcsak a készülék töltésére szolgál, hanem powerbank töltőbemenetként is használható. A csomag tartalmaz egy USB-C kábelt, amely lehetővé teszi mind a telefon, mind pedig a powerbank töltését.

A terméket a Mercedes-Benz licencével gyártották.

Műszaki adatok
Gyűjtemény: Csillag Minta
Típus: Vezeték nélküli Powerbank
Anyag: Alumínium/Szilikon
Kapacitás: 3000 mAh
Méretek
Vezeték nélküli töltési teljesítmény: 5W (Max)
USB-C bemenet: DC 5V⎓2.1A
USB-C kimenet: DC 5V⎓2.1A
Tápellátás: USB-C
Szín: Fekete
Tartalom: 1x Mercedes-Benz Csillag Minta Powerbank, 1x USB-C kábel 30cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett