Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116713256 Márka: JOYROOM

Powerbank Joyroom JR-PBF12 10000mAh 2.4A 2x USB-A 1x USB-C - fekete


Cikkszám: JR-PBF12_B | EAN/Vonalkód: 6956116713256 | Márka: JOYROOM

Powerbank Joyroom JR-PBF12 10000mAh 2.4A 2x USB-A 1x USB-C - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom JR-PBF12 powerbank 10,000 mAh kapacitással, 2 USB-A porttal és 1 USB-C porttal - fekete A Joyroom JR-PBF12 powerbankkal soha nem fogysz ki az energiából, bárhol is vagy. Ez a kompakt és hatékony powerbank 10,000 mAh kapacitással képes feltölteni az iPhone 15 Pro-t, a Samsung Galaxy S23 Ultra-t, az iPad mini-t vagy az AirPods Pro fülhallgatókat. Három portja lehetővé teszi három eszköz egyidejű töltését, ami felbecsülhetetlen előny utazáskor vagy egy intenzív munkanapon. Megbízhatóság és kényelem egyben, tökéletes minden alkalomra!

Műszaki adatok:
- Márka: Joyroom
- Modell: JR-PBF12_B
- Akkumulátor típusa: lítium-polimer
- Névleges kapacitás: 5800 mAh (5V - 2.4A)
- Teljesítmény: 12W
- Kapacitás: 10000 mAh
- Bemeneti áram:
- USB-C: 5V - 2.4A
- Kimeneti áram:
- USB-C: 5V - 2.4A
- USB-A1: 5V - 2.4A
- USB-A2: 5V - 2.4A
- Maximális áram több csatlakoztatott eszköz esetén: 5V - 2.4A
- Gyors töltési szabványok:
- Gyors Töltés (Quick Charge)
- Energiaellátás (Power Delivery)
- AFC - Samsung Adaptív Gyors Töltés
- Anyaga: ABS, tűzálló PC
- Szín: fekete

A Joyroom JR-PBF12 powerbank legfontosabb előnyei:
- Csökkenti a töltési időt akár a felére . A Joyroom JR-PBF12 powerbank kétszer olyan gyorsan tölti az eszközöket, lehetővé téve, hogy az iPhone 15 Pro akkumulátorát mindössze 45 perc alatt 50%-ra töltse.
- Három eszközt tölt egyidejűleg . Három töltőportja van, köztük egy USB-C, amely bemenetként és kimenetként is működik.
- Teljes körű védelmet nyújt . Beépített védelemmel rendelkezik túltöltés, túlzott kisülés, túlfeszültség, túlmelegedés és rövidzárlat ellen.
- Tökéletes utazáshoz . Kompakt méretei és a légi közlekedési szabványoknak való megfelelés miatt ideális útitárs.
- Hosszú üzemidőt biztosít töltés nélkül . A 10,000 mAh kapacitás lehetővé teszi különböző eszközök töltését: okostelefonok, tabletek és vezeték nélküli fülhallgatók.

Csökkentsd a töltési időt akár a felére: Az a technológia, amely kétszer olyan gyors töltést tesz lehetővé, megszünteti a hosszú várakozást. Képzeld el, hogy mindössze 45 perc alatt az iPhone 15 Pro akkumulátorának 50%-át feltöltheted! A Joyroom JR-PBF12 powerbank tökéletes megoldás mindazok számára, akik mindig mozgásban vannak és gyors hozzáférésre van szükségük az eszközeik teljesítményéhez.

Tölts három eszközt egyidejűleg: Volt már, hogy több eszközed is lemerült egyszerre? A Joyroom JR-PBF12 powerbankkal akár három eszközt is tölthetsz egyszerre - három töltőportja, köztük az univerzális USB-C port, ezt lehetővé teszi. Legyen szó okostelefonról, tabletről vagy fülhallgatóról, mindet egyidejűleg töltheted.

Teljes körű védelem az eszközeid számára: A Joyroom JR-PBF12 powerbank számos védelemmel van ellátva, amelyek védelmet nyújtanak túltöltés, túlzott kisülés, túlfeszültség, túlmelegedés és rövidzárlat ellen. Nyugodt lehetsz, hogy eszközeid biztonságban vannak a töltés során, függetlenül a körülményektől.

Az ideális útitárs: A Joyroom JR-PBF12 powerbankkal való utazás tiszta öröm. Kompakt mérete és a légi közlekedési szabványoknak való megfelelés miatt tökéletes útitárs bármilyen utazáshoz. Legyen szó reptérről, repülőről vagy üzleti útról, mindig hozzáférhetsz egy megbízható energiaforráshoz.

Hosszú üzemidő töltés nélkül: A 10,000 mAh kapacitással rendelkező Joyroom JR-PBF12 powerbank hosszú üzemidőt biztosít anélkül, hogy gyakran kellene tölteni magát a powerbankot. Képes egy iPhone 15 Pro-t kétszer, egy Samsung Galaxy S23 Ultra-t majdnem kétszer, egy iPad mini-t egyszer, és az AirPods Pro-t akár 13-szor tölteni. Ez tökéletes megoldás mindazok számára, akik hosszú ideig megbízható energiaforrásra van szükségük.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett