Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6956116713263 Márka: JOYROOM

Powerbank Joyroom JR-PBF12 10000mAh 2.4A 2x USB-A 1x USB-C - fehér


Cikkszám: JR-PBF12_W | EAN/Vonalkód: 6956116713263 | Márka: JOYROOM

Powerbank Joyroom JR-PBF12 10000mAh 2.4A 2x USB-A 1x USB-C - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom JR-PBF12 powerbank 10,000 mAh kapacitással, 2 USB-A és 1 USB-C porttal - fehér A Joyroom JR-PBF12 powerbank segítségével sosem fogysz ki az energiából, bárhol is legyél. Ez a kompakt és hatékony powerbank 10,000 mAh kapacitással képes feltölteni iPhone 15 Pro-t, Samsung Galaxy S23 Ultra-t, iPad mini-t vagy AirPods Pro fejhallgatókat. Három portjának köszönhetően egyszerre három eszközt tölthetsz fel, ami felbecsülhetetlen előny utazás vagy intenzív munkanap során. Megbízhatóság és kényelem egyben, tökéletes minden alkalomra!

Specifikáció:
- Márka: Joyroom
- Modell: JR-PBF12_W
- Akkumulátor típusa: lítium-polimer
- Névleges kapacitás: 5800mAh (5V - 2.4A)
- Teljesítmény: 12W
- Kapacitás: 10,000 mAh
- Bemeneti áram:
- USB-C: 5V - 2.4A
- Kimeneti áram:
- USB-C: 5V - 2.4A
- USB-A1: 5V - 2.4A
- USB-A2: 5V - 2.4A
- Maximális áramerősség több csatlakoztatott eszköz esetén: 5V - 2.4A
- Gyors töltési szabványok:
- Quick Charge
- Power Delivery
- AFC - Samsung Adaptive Fast Charging
- Anyag: ABS, tűzálló PC
- Szín: fehér

A Joyroom JR-PBF12 powerbank legfontosabb előnyei:
- Csökkenti a töltési időt akár felére. A Joyroom JR-PBF12 powerbank kétszer olyan gyorsan tölti fel az eszközöket, így az iPhone 15 Pro akkumulátorának 50%-át mindössze 45 perc alatt feltöltheted.
- Három eszközt tölthetsz egyszerre. Három töltőporttal rendelkezik, beleértve az USB-C-t, amely bemenetként és kimenetként egyaránt funkcionál.
- Átfogó védelem. Túltöltés, túlkisülés, túlfeszültség, túlmelegedés és rövidzárlat elleni védelemmel is el van látva.
- Tökéletes utazáshoz. Kompakt méreteinek és légiközlekedési szabványoknak való megfelelésének köszönhetően tökéletes társ bármilyen utazáshoz.
- Hosszú üzemidőt biztosít töltés nélkül. A 10,000 mAh kapacitás lehetővé teszi több különböző eszköz feltöltését: okostelefonok, táblagépek és vezeték nélküli fejhallgatók.

Csökkentsd a töltési időt akár felére Az olyan technológiának köszönhetően, amely lehetővé teszi az eszközök kétszer gyorsabb töltését, nem kell hosszú várakozások miatt aggódnod. Képzeld el, hogy mindössze 45 perc alatt feltöltheted az iPhone 15 Pro akkumulátorának 50%-át! A Joyroom JR-PBF12 powerbank tökéletes megoldás azok számára, akik mindig mozgásban vannak és gyors hozzáférésre van szükségük az eszközeik teljes teljesítményéhez.

Tölts fel három eszközt egyszerre Volt már, hogy több eszközöd egyszerre merült le? A Joyroom JR-PBF12 powerbank segítségével egyszerre akár három eszközt is tölthetsz - három töltőporttal rendelkezik, beleértve az univerzális USB-C-t. Legyen szó okostelefonról, táblagépről vagy fejhallgatóról, mindegyiket egyszerre töltheted.

Átfogó védelem eszközeidnek A Joyroom JR-PBF12 powerbank különféle védelemmel van ellátva, amelyek védelmet nyújtanak túltöltés, túlkisülés, túlfeszültség, túlmelegedés és rövidzárlat ellen. Nyugodt lehetsz, tudva, hogy eszközeid biztonságban vannak töltés közben, bármilyen körülmények között.

A tökéletes útitárs A Joyroom JR-PBF12 powerbankkal való utazás igazi élvezet. Kompakt méreteinek és légiközlekedési szabványoknak való megfelelésének köszönhetően tökéletesen alkalmas bármilyen utazásra. Legyen szó reptéren, repülőn vagy üzleti úton, mindig hozzáférhetsz egy megbízható energiaforráshoz.

Hosszú üzemidő töltés nélkül A 10,000 mAh kapacitású Joyroom JR-PBF12 powerbank hosszú üzemidőt biztosít anélkül, hogy gyakran kellene töltened a powerbankot. Az iPhone 15 Pro-t kétszer, a Samsung Galaxy S23 Ultra-t majdnem kétszer, az iPad mini-t egyszer, és az AirPods Pro-t 13 alkalommal is feltöltheted. Ez tökéletes megoldás azoknak, akik hosszú ideig megbízható energiaforrást igényelnek.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett