Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339170349 Márka: Ferrari

Powerbank Ferrari Metal Logo MagSafe induction 15W 10000 mAh állvány funkcióval - fekete


Cikkszám: FER000626-0 | EAN/Vonalkód: 3666339170349 | Márka: Ferrari

Powerbank Ferrari Metal Logo MagSafe induction 15W 10000 mAh állvány funkcióval - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

23700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Ferrari Metal Logo MagSafe powerbank felfedezése. Ez a kis méretű eszköz lehetővé teszi az okostelefon kényelmes töltését, és egyben telefontámaszként is funkcionál. Az elit olasz autóipari vállalat aláírásával ellátott készülék lenyűgöző minőségű, kiváló működési paraméterekkel rendelkezik, valamint elegáns megjelenést kínál egy kis sportos őrülettel. Soha többé ne aggódjon, hogy lemerül a telefonja! Töltés vezeték nélkül!

A Metal Logo MagSafe Powerbank segítségével mobil eszközöket tölthet fel Qi és MagSafe töltési technológiával – a tökéletesen illeszkedő mágneseknek köszönhetően az eszköz szorosan illeszkedik a telefonhoz, és azonnal megkezdi az energia továbbítását. Az induktív töltés tökéletes megoldás mindazok számára, akik értékelik a kényelmes és funkcionális megoldásokat – ennek köszönhetően többé nem lesz szüksége további kábelekre a telefon töltéséhez.

Kis méretek:
Ez a kis méretű powerbank akár 10,000 mAh akkumulátorkapacitással rendelkezik – ez elegendő kapacitás ahhoz, hogy ne kelljen aggódnia telefonja energiaellátása miatt. Kis mérete miatt az eszköz nagyon kompakt, könnyedén elfér akár nadrágzsebében vagy kabátzsebében is.

Biztonságos töltés:
A legújabb technológia alkalmazásának köszönhetően biztos lehet a biztonságban. A cellákat felhasználva a töltött eszközök túltöltés, túlfeszültség vagy túlmelegedés elleni védelmét biztosítjuk.

Sokoldalúság és kompatibilitás:
Az eszköz USB-C porttal van felszerelve, amely az eszközök töltési portjaként és a powerbank töltési bemenetként is szolgál.

Kényelmet biztosító powerbank:
Ez az eszköz egy integrált fedéllel rendelkezik, amely sokféleképpen használható. Az integrált fedél miatt a telefon használata a powerbankhez csatlakoztatva még élvezetesebb lesz. A fedél lehetővé teszi az állvány funkciót, amely megkönnyíti a filmek megtekintését edzés közben vagy videohívások kezdeményezését még akkor is, ha az eszközének akkumulátora lemerülőben van, és távol van az elektromos hálózattól.

Kiváló minőségű anyagok:
Csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel ennek a különleges powerbanknak az előállításához. A kis fém Ferrari logó is megerősíti a termék hitelességét és magas minőségét, szinte minden szempontból tökéletes termékké téve azt. Ez az eszköz ideális választás mindazok számára, akik jó teljesítményű és kiváló megjelenésű powerbankot keresnek.

A termék a Ferrari márka engedélyével készült.
Technikai adatok:
Gyűjtemény: Metal MagSafe Logo
Típus: Vezeték nélküli Powerbank
Anyag: Alumínium/Szilikon/PU
Gyűjtemény: Metal MagSafe Logo
Kapacitás: 10,000 mAh
Méretek: 105 x 67 x 21 mm
Vezeték nélküli töltési teljesítmény: 5W / 7.5W / 10W / 15W (Max)
Tápegység: USB-C
Szín: Fekete
A készlet tartalma: 1x Powerbank Ferrari Metal Logo MagSafe
Bemenet/kimenet: USB-C

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett