Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339170875 Márka: Ferrari

Powerbank Ferrari Metal Logo MagSafe 15W 5000mAh - fekete


Cikkszám: FER000601-0 | EAN/Vonalkód: 3666339170875 | Márka: Ferrari

Powerbank Ferrari Metal Logo MagSafe 15W 5000mAh - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

23400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az egyedi Ferrari Metal Logo MagSafe powerbank tökéletes választás azok számára, akik kiváló minőségű, szemet gyönyörködtető, luxusos és minden részletében tökéletes kiegészítőket kedvelik. Ez az exkluzív eszköz, amelyet egy elit olasz autóipari vállalat jegyzett, lenyűgöző minőségével és kiváló működési paramétereivel tűnik ki, valamint elegáns megjelenést nyújt egy kis sportos őrülettel. Ezzel a powerbankkal többé nem kell aggódnia a telefonja lemerült akkumulátora miatt.

Kiváló minőségű anyagok
Ennek az egyedülálló powerbanknek a gyártásához csak a legmagasabb minőségű anyagokat használták fel. Az eszköz teteje rendkívül tartós alumíniummal borított, amely biztosan illeszkedik a kezébe és hosszú ideig kifogástalan megjelenést garantál. A kis fém Ferrari logó is a termék eredetiségének és legmagasabb minőségének megerősítése, és majdnem minden szempontból tökéletes termékké teszi.

Kis méretek, de nagy teljesítmény
Az 5000 mAh vezeték nélküli Power Bank biztosítja, hogy mindig elegendő energiát biztosítson telefonja számára, amikor szüksége van rá. Az akkumulátor kapacitása teljes mértékben elegendő okostelefonja akkumulátorának feltöltésére. A kis méretek és kompakt méret révén az eszközt még egy kis táskába vagy zsebbe is elhelyezheti. A gyártáshoz használt legújabb technológiák miatt biztosak lehetünk a biztonságban. A cellák védik a töltött eszközöket a túltöltés, túlfeszültség vagy túlmelegedés ellen.

Töltés vezeték nélkül!
A Metal Logo MagSafe Powerbank lehetővé teszi a mobil eszközök Qi és MagSafe töltési technológiával történő töltését - a tökéletesen illeszkedő mágneseknek köszönhetően az eszköz szorosan a telefonra tapad és azonnal megkezdi az energiaátvitelt. Az induktív töltés tökéletes megoldás mindazok számára, akik értékelik a kényelmes és funkcionális megoldásokat - ennek köszönhetően többé nem lesz szüksége további kábelekre a telefon töltéséhez.

Intuitív töltési állapot kijelző
A kiegészítő beépített LED-ekkel van ellátva, amelyek jelzik az akkumulátor töltöttségi állapotát. Ennek köszönhetően mindig tudni fogja, mikor kell újratölteni a powerbankot, hogy eszköze mindig készen álljon a használatra. A zöld fény jelzi a vezeték nélküli töltést, a kék fény pedig az akkumulátor töltöttségi állapotát.

Sokoldalúság és kompatibilitás
Az eszköz egy USB-C porttal van ellátva, amely egyaránt szolgál a készülékek töltésére és a power bank töltésére szolgáló bemenetként. A csomag tartalmaz egy USB-C kábelt, amely lehetővé teszi mind a telefon, mind a powerbank töltését. A termék Guess márkanév alatt készült.

Műszaki adatok
Gyűjtemény: Metal MagSafe Logo
Típus: Vezeték nélküli Power Bank
Anyag: Alumínium/Szilikon
Kapacitás: 5000 mAh / 3.85V / 19.25Wh
Méretek: 83x60x14mm
Vezeték nélküli töltőteljesítmény: 5W / 7.5W / 10W / 15W (Max)
USB-C bemenet: 5V⎓3A, 9V⎓2A
USB-C kimenet: 5V⎓3A, 9V⎓2.22A, 12V⎓1.66A
Tápellátás: USB-C
Szín: Fekete
Tartozékok: 1x Ferrari Metal Logo MagSafe Powerbank, 1x USB-C kábel 30cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett