Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108497381 Márka: 3mk Protection

Powerbank 3mk MagSynergy 10000 mAh indukciós MagSafe - fekete


Cikkszám: 3mk MagSynergy 10,000mAh(1)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108497381 | Márka: 3mk Protection

Powerbank 3mk MagSynergy 10000 mAh indukciós MagSafe - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

29000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

MagSynergy - Powerbank 2 az 1-ben

Egy power bank, két energiaforrás
Az alumínium ereje
LED kijelző
2 az 1-ben kapocs
Átmenő töltés

Az alumínium ház elvezeti a hőt és hatékonyan védi az érzékeny alkatrészeket
Mindig láthatod, mennyi energia maradt a power bankodban
Induktívan tölthetsz egy készüléket és egy másikat kábellel – egyszerre
Töltsd a telefonod és egyben újítsd fel a power bankodat is

MagSafe teljes erővel
Töltsd iPhone-odat kábel nélkül – gyorsan, kényelmesen és stílusosan! A MagSynergy power bank rendelkezik a MagSafe vezeték nélküli töltési funkcióval és kompatibilis a Qi szabvánnyal. Zavartalan és 100%-ban biztonságos induktív töltést biztosít akár 15 W teljesítménnyel. Egy nagyon erős mágnes stabilan tartja iPhone-odat bármilyen pozícióban. Tedd rá és töltsd. Egyszerűen.

Tölts két készüléket egyszerre
Szükséged van egy okosóra, fejhallgató, telefon vagy tablet töltésére, amiben nincs vezeték nélküli töltés? Nem probléma! MagSynergy rendelkezik egy további porttal USB-C kábel általi töltéshez. Egyidejűleg két eszközt tölthetsz - egyet vezeték nélkül, MagSafe technológiával és egyet vezetéken. Mindkettőt optimális teljesítménnyel.

Gyors energiapótlás
MagSynergy-vel nem kell órákig várnod a teljes akkumulátor töltéséhez. A power bank támogatja a gyorstöltést Power Delivery szabványban. Elengedhetetlen kütyü utazás közben. Segít kapcsolatban maradni a világgal olyan helyeken, ahol nincs hozzáférés az elektromos hálózathoz. Az akkumulátor lehetőséget nyújt, hogy akár kétszer is feltöltsd teljesen, pl. egy iPhone 12-t.

Új technológiákkal felszerelve
A MagSynergy egy prémium technológiával épített power bank. Minőségét CE, ROHS és EMC tanúsítványok igazolják. Könnyű és tartós lítium-polimer cellák 10,000 mAh kapacitással egy elegáns, modern formában. Az alumínium ház hatékonyan elvezeti a hőt, növeli a sérülésekkel szembeni ellenállóképességet és biztosítja az esztétikus megjelenést hosszú ideig.

Akkumulátor ellenőrzés alatt
A beépített LED kijelző mutatja a MagSynergy aktuális töltöttségi szintjét. Amikor a power bank lemerül, a gyors USB-C csatlakozó lehetővé teszi, hogy a töltöttséget 0%-ról 100%-ra töltsd fel rendkívül rövid idő alatt, mindössze 180 perc alatt, egy 35W-os töltő használatával. Az Átmenő töltés technológia révén egyidejűleg töltheted a power bankot és a telefonodat is.

Intelligens védelem
Ne aggódj az iPhone-od biztonsága miatt. A MagSynergy intelligens teljesítményszabályozó rendszerrel van felszerelve. A power bank automatikusan beállítja a töltési hatékonyságot a csatlakoztatott készülékhez. Többszintű biztonságot nyújt. Véd többek között a túltöltés, a túlfeszültség, a túlzott kisütés, a magas és fordított feszültség, valamint a túlmelegedés ellen.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett