Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975114120187 Márka: Arzopa

Portable monitor Arzopa A1 M 17,3"


Cikkszám: A1 M | EAN/Vonalkód: 6975114120187 | Márka: Arzopa

Portable monitor Arzopa A1 M 17,3"


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

74000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Arzopa A1 M 17.3" hordozható monitor
Az Arzopa A1 M hordozható monitor, az A1 MAX modell utódja, kiváló teljesítményt nyújt egy kompakt formában! Egy 17,3 hüvelykes Full HD kijelzővel rendelkezik, amely kiváló képminőséget és élénk színeket biztosít. Az Advanced Eye Care technológia csökkenti a képernyő villódzását és a káros kék fényt, ami minimalizálja a szem fáradtságát, és kényelmes munkavégzést biztosít egész nap. Két beépített hangszóróval rendelkezik, könnyű és kompakt kialakítása pedig lehetővé teszi, hogy könnyedén bedobd a táskádba és bárhová magaddal vidd.

Kiváló képminőség
Mostantól egyetlen részlet sem kerülheti el a figyelmedet filmnézés vagy játék közben! 17,3 hüvelykes képernyője, 16:9 képaránya és Full HD 1920 x 1080p felbontása hihetetlenül tiszta és részletes képeket nyújt, amelyek egy virtuális valóság világába repítenek el. A 300 cd/m2 fényerőnek köszönhetően élénk színekkel és telített részletekkel élvezheted a képeket, még világos szobákban is. Továbbá HDR technológiát is használ, hogy még jobb nézési élményt garantáljon.

Széleskörű kompatibilitás
A kompatibilitási problémák a múlté! Az Arzopa A1 M több különböző porttal is rendelkezik. Mini HDMI és USB-C porttal van felszerelve, így zökkenőmentesen csatlakoztathatod laptophoz, tablet-hez vagy akár játékkonzol-hoz is. Könnyedén csatlakoztathatod MacBook 12-t, Lenovo Youga laptopot, Samsung S20 okostelefont, PS4 konzolt és még sok mást!

Használd ahogy kényelmes
Az A1 M három kijelzési módot kínál, így tökéletesen alkalmazkodik sok különböző helyzethez. A Duplikálási mód lehetővé teszi, hogy a laptop képe egy nagyobb képernyőn jelenjen meg, míg a Kiterjesztési mód lehetővé teszi az asztal kibővítését a hordozható monitorral még nagyobb munkaterület érdekében. A Második képernyő mód lehetővé teszi az A1 M önálló használatát második képernyőként.

Könnyű, tartós és megbízható
A hordozható monitor nemcsak fantasztikus képminőségével és funkcióival nyűgöz le, hanem tartós szerkezetével is. Alumíniumötvözetből készült, a monitor könnyű és rendkívül tartós – nagyszerű mindennapi használatra és utazáshoz egyaránt. Állíthatod függőlegesen és vízszintesen, alkalmazkodva a preferenciáidhoz és munkastílusodhoz, a 178°-os széles látószög pedig biztosítja az állandó képet és a kiváló színvisszaadást, bármilyen szögből is nézel a képernyőre.

Fedezd fel a hang erejét
Hallgasd kedvenc dalaidat szabadon, anélkül, hogy további hangszórókat kellene csatlakoztatni! A hordozható monitor 2 hangszóróval van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a kiváló minőségű hang élvezetét, valamint a lenyűgöző Dolby Atmos térhatású hangélményt is kínálja. Legyen szó filmnézésről, zenehallgatásról vagy játékról, a beépített hangszórók a cselekmény közepébe repítenek.

Tartozékok:
- hordozható monitor
- USB-C - USB-C kábel
- Mini HDMI - HDMI kábel (csak adatátvitelhez)
- USB-C - USB-A kábel (csak áramellátáshoz)
- használati útmutató

Gyártó: Arzopa
Modell: A1 M
Képernyő átló: 17,3" (16:9)
Mátrix: IPS
Felbontás: Full HD 1920 x 1080 p
Látószög: Függőleges: 178°; Vízszintes: 178°
Fényerő: 300 cd/m2
Frissítési gyakoriság: 60 Hz
Színtér: 72% NTSC
Képernyőszín: 16,7M (8-bit)
Kontrasztarány: 1000:1
Színhőmérséklet: 6800K
Konzol anyaga: Alumíniumötvözet
Bemeneti portok: Mini HDMI (videos jel), 2x USB-C (adatátvitel, áramellátás)
Hangszórók: 2 beépített (1W x2)
HDR: Igen
OSD gomb: Igen

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett