Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975447710062 Márka: Petsuper

Petsuper PF02-2 WiFi 3L automata etető (fehér)


Cikkszám: PF02-2 | EAN/Vonalkód: 6975447710062 | Márka: Petsuper

Petsuper PF02-2 WiFi 3L automata etető (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

33700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Petsuper PF02-2 WiFi 3L automata kisállat etető (fehér)
A Petsuper PF02-2 3 literes automata etető megkönnyíti a mindennapi kisállat gondozást. Az okostelefon alkalmazás segítségével távolról vezérelheted az étel adagokat, beállíthatod az etetési időpontokat, és nyomon követheted a készülék állapotát. A Petsuper PF02-2 hangüzenet rögzítő funkcióval is rendelkezik, amely tovább segíti a kisállattal való interakciót.

Távoli vezérlés
Az okostelefon alkalmazás segítségével teljes kontrollt élvezhetsz a kisállat etetése felett, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz. Lehetőség van napi akár 6 étkezés beállítására és az adag méretének a kisállatod egyedi igényeihez való igazítására. Az alkalmazás lehetővé teszi étkezések hozzáadását, az élelmiszer szintjének maradékának megtekintését, a kisállat információinak kezelését és hangüzenetek rögzítését.

Hangüzenet rögzítése
A Petsuper PF02-2 lehetővé teszi egy 10 másodperces hangüzenet rögzítését, amely az etetés közben lesz lejátszva. Ezzel a megoldással a kisállatod saját ismerős hangodat hallva lesz hívva az étkezésre.

Dugulásmentes rendszer
Az innovatív rendszer biztosítja a különböző típusú ételek - a száraz, a fagyasztva szárított és a vegyes formák - folyamatos adagolását. A különleges kialakítás széles nyílásokkal és puha keverő mechanizmussal megelőzi a dugulást. Így biztos lehetsz benne, hogy kisállatod mindig időben kapja meg ételét.

Kettős tápellátás
Kisállatod biztonsága elsődleges fontosságú, ezért a Petsuper PF02-2 kétféle módon is működtetheted - hálózati árammal és elemmel (5 nem tartozék AAA elem). Így áramkimaradás esetén is zavartalanul működik a készülék.

Mindig friss étel
A többrétegű frissességvédő rendszernek, beleértve a szilikon tömítést, a nedvességelnyelő tasakot és a zárt gabonakimenetet köszönhetően az etetőben lévő étel sokáig száraz és friss marad. A légmentes tömítés távol tartja a levegőt és a nedvességet, ami elengedhetetlen az étel minőségének megőrzése érdekében.

Könnyű tisztítás
A Petsuper PF02-2 könnyű tisztításra lett tervezve. A moduláris kialakítás lehetővé teszi az egyes alkatrészek gyors szétszerelését, amelyek kézzel vagy mosogatógépben is moshatók. Az alkalmazott megoldás megkönnyíti a higiénia fenntartását és az eszköz egyszerű karbantartását.

Gyártó: Petsuper
Modell: PF02-2
Kapacitás: 3 l
Kompatibilis ételek típusa: Száraz, fagyasztva szárított, vegyes formájú ételek 2-12 mm átmérőig
Adag mérete: 8 g/adag
Étkezések száma naponta: 1-6
Tápellátás: 5 x AAA elem (nem tartozék), 5V-os hálózati adapter
Csatlakoztathatóság: WiFi
Méretek: 25 x 19 x 38 cm
Súly: 1,5 kg
Egyéb jellemzők: hangüzenet rögzítés
Szín: fehér

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett