Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576277751 Márka: Hurtel

Passzív érintőképernyős stylus / toll - fekete


Cikkszám: Touch panel pen black | EAN/Vonalkód: 9145576277751 | Márka: Hurtel

Passzív érintőképernyős stylus / toll - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Passzív érintőképernyős stylus / toll - fekete Fedezze fel az eleganciát és a funkcionalitást egy passzív érintőképernyős stylussal, amely egyben klasszikus tollként is funkcionál. Ez a stílusos és sokoldalú kiegészítő tökéletes megoldás azoknak, akik fontosnak tartják a kényelmet és az esztétikát. A finom stylus hegy precíz kijelző kezelést biztosít, és bármely érintőképernyővel kompatibilis, így nélkülözhetetlen kiegészítő az okostelefonjához, tabletjéhez vagy laptopjához. Stylusunknak köszönhetően kijelzője hosszabb ideig tiszta marad, és zökkenőmentesen használhatja készülékeit. Tapasztalja meg maga, mennyi előnnyel jár ez az innovatív eszköz!

A passzív érintőképernyős stylus / toll - fekete legfontosabb előnyei:
- Elegáns megjelenés: Stílusos kialakítás toll formában, amely minden helyzetben jól mutat.
- Finom hegy: Precíz és puha hegy, amely nem karcolja vagy sérti az érintőképernyőket.
- 2 az 1-ben kiegészítő: Érintőképernyős stylusként és klasszikus tollként egyaránt használható.
- Kompatibilitás: Bármely érintőképernyővel működik, így sokoldalú eszköz.
- Kijelző tisztasága: A stylusnak köszönhetően a kijelzője hosszabb ideig marad tiszta, ujjlenyomatok nélkül.

Specifikáció:
- Kompatibilitás: érintőképernyők
- Stylus típusa: passzív
- Szín: fekete

Elegáns, toll formájú kialakítás A passzív stylus érintőképernyőkhöz elegáns és stílusos kialakítással rendelkezik, amely a klasszikus tollat idézi. Karcsú, fekete háza tökéletesen illeszkedik bármely modern eszközhöz, extra bájt és professzionális megjelenést kölcsönözve. Akár az irodában, otthon vagy útközben használja, mindig elegáns és rendezett hatást kelt.

Kijelzők kezelésére kialakított finom hegy A stylus hegye a maximális precizitás és finomság jegyében lett tervezve. Ennek köszönhetően biztonságosan használhatja érintőképernyős eszközöket a kijelző felületének karcolása vagy sértése nélkül. A puha és precíz hegy sima és pontos írást, rajzolást és navigációt biztosít.

2 az 1-ben kiegészítő - kijelzők kezelésére és klasszikus tollként való használatra alkalmas A stylus egy egyedülálló 2 az 1-ben eszköz, amely kombinálja az érintőképernyős stylus és a klasszikus toll funkcióit. Ennek köszönhetően nem kell két külön eszközt hordania - a stylus kényelmet és praktikusságot nyújt minden helyzetben.

Kompatibilis bármely érintőképernyővel A stylus bármely érintőképernyős eszközzel kompatibilis. Legyen szó okostelefonról, tabletről, laptopról vagy e-könyv olvasóról, a stylus tökéletesen működik. Az eszköz univerzalitása és sokoldalúsága miatt ideális választás minden modern technológia használójának.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett