Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724073410 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ultra-Wide Fit üvegfólia Samsung Galaxy S23 FE készülékhez


Cikkszám: PAN000609-0 | EAN/Vonalkód: 5711724073410 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ultra-Wide Fit üvegfólia Samsung Galaxy S23 FE készülékhez


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9660 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PanzerGlass™ Ultra-Wide Fit - Biztosítsa okostelefonját megbízható védelemmel az innovatív edzett védőüveg segítségével! A termék kivételes tartósságot és karcállóságot garantál, amely lehetővé teszi készüléke számára, hogy sokáig megőrizze kifogástalan megjelenését. Ráadásul a legújabb technológiák alkalmazásának köszönhetően kiváló védelmet nyújtunk az ütésekkel és a képernyő megsérülésével szemben, így okostelefonja bármilyen helyzetben biztonságban marad.

A legerősebb védelem A védőüveget Diamond Strength technológiával terveztük, ami a legmagasabb minőségű védelmet biztosítja készülékének. Vegye igénybe a piacon elérhető legmagasabb szintű védelmet.

Egyszerű és problémamentes telepítés az applikátorral A védőüveg tökéletesen illeszkedik okostelefonja képernyőjéhez. A legmagasabb minőségű ragasztórétegnek köszönhetően a telepítés hibamentes, kiküszöbölve a nem kívánt buborékokat és egyenetlenségeket. Ráadásul az üveget többször is fel lehet helyezni, így korrigálás lehetséges a ragasztóréteg minőségének elvesztése nélkül.

Hosszabbítsa meg készüléke életét A Diamond Strength Ultra-Wide Fit edzett védőüveggel meghosszabbíthatja készüléke élettartamát. Élvezze a hosszabb használatot, majd adja tovább másoknak, amikor elhatározza, hogy lecseréli.

Szennyeződések és ujjlenyomatok ellenálló Bosszantják az ujjlenyomatok és szennyeződések a képernyőn? A védőüveg megoldást kínál Önnek! Az előrehaladott technológia révén az üveg hatékonyan taszítja a zsírt, a vizet és az ujjlenyomatokat, valamint csökkenti a fertőtlenítő gél és kézkrém okozta szennyeződéseket is. Így biztosítva, hogy képernyője mindig tiszta, átlátható és könnyen olvasható maradjon. Semmi se zavarja látását – élvezze a fényes és tiszta képernyőt minden helyzetben!

Ismerkedjen meg a legmagasabb védelmi szabványokkal Az edzett védőüveg minden szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, beleértve a REACH és RoHS tanúsítványokat, amelyek a legmagasabb minőségi és ökológiai szabványokat bizonyítják.

Műszaki adatok
Sorozat: Ultra-Wide Fit
Típus: Védőüveg
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S23 FE S711

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett