Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724128127 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ultra-Wide Fit Privacy Tempered Glass with Positioner iPhone 15 Pro Max üvegfólia


Cikkszám: PAN000579-0 | EAN/Vonalkód: 5711724128127 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ultra-Wide Fit Privacy Tempered Glass with Positioner iPhone 15 Pro Max üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PanzerGlass™ Ultra-Wide Fit Privacy

Tartsd meg a privát szférád a Privacy Diamond Strength Ultra-Wide Fit védőüveggel, amely fejlett Privacy funkcióval rendelkezik, lehetővé téve, hogy teljes mértékben irányíthasd, mi látható a telefonod képernyőjén. Ezzel a fejlett technológiával a képernyőn megjelenített tartalmak láthatatlanok maradnak az oldalsó betekintők számára, további védelmet nyújtva az adataidnak. A Privacy funkció révén szabadon használhatod a telefonodat nyilvános helyeken is, élvezve a teljes magánélet érzetét.

A legerősebb védelem

A védőüveg Diamond Strength technológiával készült, amely a legmagasabb minőségű védelmet nyújtja az eszközöd számára. Használd ki a piacon elérhető legmagasabb szintű védelmet.

Egyszerű és gondtalan telepítés az applikátorral

A temperált védőüveg tökéletesen illeszkedik a telefonod képernyőjére. A legmagasabb minőségű ragasztórétegnek köszönhetően a telepítés hibamentes, kiküszöbölve a nem kívánt buborékokat és egyenetlenségeket. Ráadásul az üveg többször is telepíthető, így lehetőség van a hibák kijavítására a ragasztóréteg minőségének veszélyeztetése nélkül.

Növeld meg az eszközöd élettartamát

A Diamond Strength Ultra-Wide Fit temperált védőüveggel meghosszabbíthatod az eszközöd élettartamát. Használd tovább, és add tovább másoknak, amikor úgy döntesz, hogy lecseréled.

Ellenáll a szennyeződéseknek és ujjlenyomatoknak

Bosszant a képernyőn lévő ujjlenyomatok és szennyeződések jelenléte? A védőüveg megoldást nyújt erre! A fejlett technológiának köszönhetően az üveg hatékonyan taszítja a zsírt, vizet és ujjlenyomatokat, valamint csökkenti a fertőtlenítő gél és kézkrém okozta szennyeződéseket. Így a képernyőd mindig tiszta, átlátható és könnyen olvasható marad. Semmi sem zavarhatja a látásodat - élvezd a világos és tiszta képernyőt minden helyzetben!

Ellenőrizd a legmagasabb szintű védelmet

A védőüveg minden szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, beleértve a REACH és RoHS szabványokat, ami bizonyítja a legmagasabb minőségi és ökológiai követelményeknek való megfelelést.

Műszaki adatok

Sorozat: Ultra-Wide Fit Privacy
Típus: Privacy védőüveg
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett