Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724173509 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ultra-Wide Fit Privacy Eltérő Biztonsági Üvegfólia elhelyezővel Samsung Galaxy S24 készülékhez


Cikkszám: PAN000667-0 | EAN/Vonalkód: 5711724173509 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ultra-Wide Fit Privacy Eltérő Biztonsági Üvegfólia elhelyezővel Samsung Galaxy S24 készülékhez


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PanzerGlass™ Ultra-Wide Fit Privacy

Privát üzenetek. Banki adatok. PIN kódok. Ezzel a PanzerGlass™ képernyővédővel személyes adatai biztonságban vannak a kíváncsiskodó tekintetek elől, akik mellett ülnek a vonaton, egy kávézóban vagy az irodában. Egy speciálisan tervezett adatvédelmi szűrő teszi a képernyőjét gyakorlatilag láthatatlanná mindenki számára, kivéve Önnek. Ezenkívül van egy elkenődés-ellenálló bevonat, amely csökkenti az ujjlenyomatokat és zsíros foltokat, biztosítva a tiszta - ám továbbra is privát - képernyőnézetet.

Mi van a képernyővédelemmel? Ő egyedi! 3X nagyobb karcállósággal rendelkezik, mint a korábbi adatvédelmi modellek, ez a képernyővédő védi telefonjának képernyőjét a véletlen ütközésektől, törésektől és más mindennapi veszélyektől. Vagyis fenntarthatóbban fogalmazva: védi és meghosszabbítja telefonja élettartamát, így elhalasztva az új telefonok gyártásának szükségességét. Ez egy módja annak, hogy egy fenntarthatóbb jövő felé haladjunk. Egy másik módja, hogy kevesebb csomagolást használunk: Ehhez a képernyővédőhöz a papírcsomagolás mennyiségét 33%-kal csökkentettük a korábbi modellekhez képest. Mint minden termékünknél, ennek is FSC™ minősítésű újrahasznosítható dobozban érkezik.

A képernyővédő EasyAligner-rel érkezik, amely az installációt gyerekjátékká teszi (komolyan!), és hogy még könnyebb legyen, mellékeltünk lépésről-lépésre útmutatót, valamint egy QR kódot, amely gyors hozzáférést biztosít az online útmutató videónkhoz. És ne feledje: Amint alkalmaz egy képernyővédőt, soha többé nem fog félni, hogy a telefonja először a földre esik. Talán nem történik meg, de ha megtörténik, megbánja, hogy nem kattintott az "hozzáadás a kosárhoz" gombra.

A képernyővédő Ultra-Wide Fit, ami azt jelenti, hogy lefedi a telefon elülső részét, biztosítva a kiváló képernyővédelmet és a teljes képernyőnézetet, miközben hagy némi helyet a szélek körül a PanzerGlass™ tok számára. 360 fokos védelemért a telefonjához, kombinálja a képernyővédőt és a tokot a PanzerGlass™ PicturePerfect kameravédő fedéllel.

Specifikáció:
Név: PanzerGlass
Típus: Képernyővédelem
Biztonsági típus: Tempered glass
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24 S921

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett