Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724173516 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ultra-Wide Fit Privacy Edzett Üvegfólia Pozicionálóval Samsung Galaxy S24+ készülékhez


Cikkszám: PAN000669-0 | EAN/Vonalkód: 5711724173516 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ultra-Wide Fit Privacy Edzett Üvegfólia Pozicionálóval Samsung Galaxy S24+ készülékhez


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PanzerGlass™ Ultra-Wide Fit Privacy

Privát üzenetek. Banki adatokat. PIN kódok. Ezzel a PanzerGlass™ képernyővédővel személyes információid biztonságban vannak a kíváncsi tekintetektől, legyen szó vonatról, egy kávézóról vagy az irodáról. Egy speciálisan tervezett adatvédelmi szűrő teszi a képernyődet gyakorlatilag láthatatlanná mindenki számára, kivéve téged. Emellett ujjlenyomat-ellenálló bevonattal is rendelkezik, amely csökkenti az ujjlenyomatok és zsíros foltok megjelenését, biztosítva a tiszta – de még mindig privát – kilátást a képernyőre.

Mit kell tudni a képernyővédelemről? Egyedülálló! Háromszoros karcállósággal rendelkezik a korábbi adatvédelmi modellekhez képest, így ez a képernyővédő védi telefonod képernyőjét a véletlen ütésektől, zúzódásoktól és más mindennapi veszélyektől. Vagyis fenntarthatóbban fogalmazva: védi és meghosszabbítja telefonod élettartamát, így késleltetve az új telefonok gyártásának szükségességét. Ez egy módja annak, hogy egy fenntarthatóbb jövő felé haladjunk. Egy másik lehetőség a kevesebb csomagolóanyag használata: E képernyővédő esetében 33%-kal csökkentettük a papírcsomagolás mennyiségét a korábbi modellekhez képest. Mint minden termékünk, ez is FSC™ minősített újrahasznosítható dobozban érkezik.

A képernyővédő EasyAligner-rel érkezik, amely megkönnyíti a telepítést (komolyan!), és hogy még könnyebb legyen, mellékeltük a lépésről-lépésre szóló utasításokat, valamint egy QR-kódot a gyors hozzáféréshez online bemutató videónkhoz. És ne feledd: miután egyszer alkalmaztál egy képernyővédőt, soha többé nem fogsz félni attól, hogy telefonod a földre esik. Lehet, hogy nem történik meg, de ha mégis, bánni fogod, hogy nem kattintottál az „adja hozzá a kosárhoz” gombra.

A képernyővédő Ultra-Wide Fit, ami azt jelenti, hogy lefedi a telefon elülső részét, kiváló képernyővédelmet és teljes képernyős kilátást biztosítva, miközben némi helyet hagy a széleken a PanzerGlass™ toknak. A telefon 360 fokos védelméhez kombináld a képernyővédőt és a tokot a PanzerGlass™ PicturePerfect kamera lencsevédővel.

Műszaki adatok:
Név: PanzerGlass
Típus: Képernyővédelem
Biztonsági típus: Edzett üveg
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24+ S926

---

Megjegyzés: Az itt szereplő formázási információkat a kényelem érdekében eltávolítottam.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett