Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724173523 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ultra-Wide Fit Privacy edzett üveg pozicionálóval Samsung Galaxy S24 Ultra-hoz üvegfólia


Cikkszám: PAN000666-0 | EAN/Vonalkód: 5711724173523 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ultra-Wide Fit Privacy edzett üveg pozicionálóval Samsung Galaxy S24 Ultra-hoz üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PanzerGlass™ Ultra-Wide Fit Privacy
Privát üzenetek. Banki adatok. PIN kódok. Ezzel a PanzerGlass™ képernyővédővel személyes adatai biztonságban vannak a vonaton, kávézóban vagy az irodában mellettünk ülők kíváncsi szemei elől. A speciálisan tervezett adatvédelmi szűrő révén a képernyő gyakorlatilag láthatatlan mindenki számára, kivéve Önnek. Zsírellenálló bevonata csökkenti az ujjlenyomatokat és zsíros foltokat, így biztosítva a tiszta - de még mindig privát - képernyőnézetet.

És mi a helyzet a képernyő védelemmel? Ez egyedülálló! Háromszor nagyobb karcállósággal rendelkezik, mint az előző adatvédelmi modellek, így védi telefonja képernyőjét a véletlen ütések, zuhanások és egyéb mindennapi veszélyek ellen. Vagy fenntarthatóbban fogalmazva: védi és meghosszabbítja telefonja élettartamát, így késleltetve az új telefonok gyártásának szükségességét. Ez az egyik módja annak, hogy egy fenntarthatóbb jövő felé törekedjünk. A másik, hogy kevesebb csomagolást használunk: ennél a képernyővédőnél 33%-kal csökkentettük a papírcsomagolás mennyiségét az előző modellekhez képest. Mint minden termékünk, ez is FSC™ tanúsítvánnyal rendelkező újrahasznosítható dobozban érkezik.

A képernyővédő EasyAlignerrel érkezik, ami a telepítést gyerekjátékká teszi (komolyan!), és hogy még könnyebbé tegyük, részletes utasításokat, valamint QR kódot mellékeltünk a gyors hozzáféréshez online videós útmutatónkhoz. Ne feledje: ha egyszer felhelyez egy képernyővédőt, többé nem kell félni attól, hogy telefonja először a földre esik. Lehet, hogy nem fog megtörténni, de ha igen, megbánja, hogy nem kattintott az „add to cart” gombra.

A képernyővédő Ultra-Wide Fit, ami azt jelenti, hogy lefedi a telefon elülső részét, kiváló képernyővédelmet és teljes nézetet biztosít, miközben hagy egy kis helyet a szélén a PanzerGlass™ tok számára. A telefon 360 fokos védelme érdekében kombinálja a képernyővédőt és a tokot a PanzerGlass™ PicturePerfect kameravédővel.

Műszaki adatok:
Név: PanzerGlass
Típus: Képernyővédelem
Biztonsági típus: Edzett üveg
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24 Ultra S928

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett