Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724028113 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ultra-Wide Fit edzett üvegfólia pozicionálóval iPhone 15 Plus-hoz


Cikkszám: PAN000554-0 | EAN/Vonalkód: 5711724028113 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ultra-Wide Fit edzett üvegfólia pozicionálóval iPhone 15 Plus-hoz


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PanzerGlass™ Ultra-Wide Fit
Biztosítsa okostelefonja számára a megbízható védelmet innovatív edzett védőüveggel! A termék kivételes tartósságot és karcállóságot garantál, ami hosszú ideig megőrzi készüléke eredeti megjelenését. Továbbá, a legújabb technológiáknak köszönhetően kiváló védelmet nyújt a hatások és a képernyő sérülései ellen, így okostelefonja minden helyzetben biztonságban marad.

A legerősebb védelem
A védőüveg Diamond Strength technológiával készült, ami a legmagasabb minőségű védelmet biztosítja készülékének. Használja ki a piacon elérhető legmagasabb szintű védelmet.

Egyszerű és problémamentes telepítés applikátorral
A védőüveg tökéletesen illeszkedik okostelefonja képernyőjére. A legmagasabb minőségű ragasztórétegnek köszönhetően a telepítés hibamentes, megszüntetve a nem kívánt buborékokat és egyenetlenségeket. Ráadásul az üveg többször is felszerelhető, így lehetőség van a korrigálásra anélkül, hogy a ragasztóréteg minősége romlana.

Növelje készüléke élettartamát
A Diamond Strength Ultra-Wide Fit edzett védőüveggel meghosszabbíthatja készüléke élettartamát. Élvezze hosszabb ideig és adja tovább másoknak, amikor úgy dönt, hogy lecseréli.

Ellenáll a szennyeződéseknek és ujjlenyomatoknak
Bosszantják az ujjlenyomatok és a szennyeződések a képernyőn? A védőüveg a megoldás! Az advanced technológiának köszönhetően az üveg hatékonyan taszítja a zsírt, a vizet és az ujjlenyomatokat, valamint csökkenti a fertőtlenítő gél és a kézkrém szennyeződéseit. Így a képernyő mindig tiszta, átlátható és könnyen olvasható marad. Semmi sem zavarhatja meg kilátását - élvezze a fényes és tiszta képernyőt minden helyzetben!

Ellenőrizze a legmagasabb védelmi szabványokat
Az edzett védőüveg rendelkezik az összes szükséges tanúsítvánnyal, beleértve a REACH és RoHS tanúsítványokat is, ami a legmagasabb minőségi és ökológiai szabványokat mutatja.

Műszaki adatok
Sorozat: Ultra-Wide Fit
Típus: Védőüveg
Kompatibilitás: iPhone 15 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett