Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724073328 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ultra-Wide Fit edzett üveg Samsung Galaxy Tab S9 / S9 FE számára üvegfólia


Cikkszám: PAN000731-0 | EAN/Vonalkód: 5711724073328 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ultra-Wide Fit edzett üveg Samsung Galaxy Tab S9 / S9 FE számára üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A PanzerGlass™ Ultra-Wide Fit innovatív edzett védőüveggel megbízható védelmet nyújt táblagépének! A termék kivételes tartósságot és karcállóságot garantál, ami hosszú ideig megőrzi készüléke hibátlan megjelenését. Ezenkívül a legújabb technológiák használatának köszönhetően kiváló védelmet biztosít az ütések és képernyősérülések ellen, így táblagépe minden helyzetben biztonságban marad.

A legjobb védelem
A védőüveg Diamond Strength technológia alkalmazásával készült, amely a készüléke számára elérhető legmagasabb szintű védelmet biztosítja a piacon. Használja ki a legmagasabb szintű védelmet!

Egyszerű és problémamentes telepítés applikátorral
A védőüveg tökéletesen illeszkedik táblagépe képernyőjére. A legmagasabb minőségű ragasztórétegnek köszönhetően a telepítés hibamentes, megszüntetve a nem kívánt buborékokat és egyenetlenségeket. Ezenkívül az üveget többször is fel lehet helyezni, így javításokat végezhet a ragasztóréteg minőségének elvesztése nélkül.

Hosszabbítsa meg készüléke élettartamát
A Diamond Strength Ultra-Wide Fit edzett védőüveggel meghosszabbíthatja készüléke élettartamát. Élvezze hosszabb ideig a használatát, és adja tovább másoknak, amikor úgy dönt, hogy lecseréli.

Ellenáll a szennyeződéseknek és ujjlenyomatoknak
Zavarják Önt az ujjlenyomatok és a szennyeződések a képernyőn? A védőüveg megoldást nyújt Önnek! Az előrehaladott technológiának köszönhetően az üveg hatékonyan taszítja a zsírt, vizet és ujjlenyomatokat, valamint csökkenti a fertőtlenítő gél és kézkrém okozta szennyeződéseket. Így képernyője mindig tiszta, átlátszó és könnyen olvasható marad. Ne hagyja, hogy bármi is megzavarja a látványt - élvezze a világos és tiszta képernyőt minden helyzetben!

Ismerje meg a legmagasabb védelmi szabványokat
Az edzett védőüveg rendelkezik minden szükséges tanúsítvánnyal, beleértve a REACH és RoHS tanúsítványokat, amelyek bizonyítják a legmagasabb minőségi és ökológiai szabványokat.

Műszaki adatok:
Sorozat: Ultra-Wide Fit
Típus: Védőüveg
Kompatibilitás: Samsung Galaxy Tab S9/S9 FE

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett