Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724073168 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ultra-Wide Fit edzett üveg applikátorral Samsung Galaxy S23+ üvegfólia


Cikkszám: PAN000468-0 | EAN/Vonalkód: 5711724073168 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ultra-Wide Fit edzett üveg applikátorral Samsung Galaxy S23+ üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A PanzerGlass™ Ultra-Wide Fit applikátorral ellátott edzett üveg teljes képernyővédelmet nyújt, miközben megőrzi az érintőpanel teljes érzékenységét. Az üveg formája optimalizált, hogy megvédje a képernyő legkritikusabb részét, miközben megőrzi a teljes funkcionalitást. Minden él gondosan lekerekített és csiszolt a használat közbeni kényelem érdekében.

Antibakteriális bevonat:
A termék egy speciálisan tervezett antimikrobiális anyaggal van bevonva, amely ellenáll a bakteriális és gombás spóráknak. A termék külső rétegének komponenseként szereplő anyag hatékonyan pusztítja el a baktériumokat, gombákat és penészt. Az antimikrobiális bevonat nem kopik le és aktív marad. 24 órán belül a baktériumok 99,99%-át elpusztítja. A bevonat nem mérgező, élelmiszer-biztos és EU (BPR) és az Egyesült Államok (EPA) általi használatra jóváhagyott.

Case-Friendly:
Kompatibilis a piacon kapható legtöbb tokkal. Meghívjuk, hogy ismerkedjen meg a PanzerGlass™ ClearCase™ HardCase™ tokok kínálatával.

Ujjlenyomat-olvasó:
Az üveg gyártásában használt technológia lehetővé teszi a telefon ujjlenyomat-olvasójának használatát. A csomag tartalmaz egy EasyAligner applikátort is, amely még egyszerűbbé teszi az üveg igazítását. A PanzerGlass™ Ultra-Wide Fit üveg felhelyezése után soha többé nem kell aggódnia a telefon leejtése miatt.

Microfracture technológia, 100%-kal nagyobb üvegezett merevítés:
Teljesen új MicroFracture technológiánk az edzett üveg további feldolgozását jelenti, amely magában foglalja a mikroszkopikus hibák és mikrorepedések eltávolítását, amelyek szabad szemmel nem láthatóak. Ez a technológia több mint 100%-kal növeli a PanzerGlass™ UWF védőüveg élszilárdságát anélkül, hogy más mechanikai tulajdonságokat befolyásolna. Emellett az új technológiának köszönhetően az ütésállóság és a biztonságos esési magasság 35%-kal nőtt. Az üveg rugalmassága is 17%-kal javult. Az üveg oleofób bevonattal van ellátva, amely megakadályozza az ujjlenyomatok képződését és segít tisztán tartani a telefon képernyőjét. Az alkalmazás megkönnyítése érdekében a PanzerGlass™ egy egyedi szilikon ragasztóréteget használ, amely megakadályozza a légbuborékok és más tökéletlenségek kialakulását a telepítés során. A ragasztóréteget minden eszközmodellhez egyedileg választják ki az optimális funkcionalitás és tartósság érdekében.

FŐ JELLEMZŐK:
- Biztonság biztosítása az antibakteriális bevonat által
- Ujjlenyomat-olvasóval működik
- Kompatibilis a legtöbb tokkal a piacon
- MicroFracture, 100%-kal nagyobb üvegezett merevítés
- Megvédi a telefont a képernyő törésétől ütközés esetén
- Megvédi a képernyőt a karcolódástól
- Teljesen átlátszó
- Biztosítja az érintőpanel teljes érzékenységét
- Ellenáll a szennyeződéseknek és az ujjlenyomatoknak
- Könnyen összeszerelhető

Specifikáció:
Név: Ultra-Wide Fit
Típus: Képernyővédő
Anyag: Edzett üveg
Kompatibilitás: Samsung Galaxy S23+ S916

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett