Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724930317 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Privacy Csomag 3 az 1-ben Átlátszó Tok + Privacy Üveg + Kamera Védő az iPhone 15 Pro Max készülékhez tok


Cikkszám: PAN000575-0 | EAN/Vonalkód: 5711724930317 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Privacy Csomag 3 az 1-ben Átlátszó Tok + Privacy Üveg + Kamera Védő az iPhone 15 Pro Max készülékhez tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

29700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PanzerGlass™ Privacy Csomag 3 az 1-ben PanzerGlass™ HardCase
Megbízható védelem a mindennapi használathoz
A tok úgy lett kialakítva, hogy megbízható védelmet nyújtson esések és ütések ellen. Nem számít, hogy a telefon az aszfaltra vagy más kemény felületre esik, a tok biztosítja, hogy épségben maradjon.

Fejlett D3O technológia
Büszkén mutatjuk be a HardCase PanzerGlass tokot, amely a fejlett D3O technológiát használja, és páratlan védelmet nyújt telefonjának. A D3O egy innovatív anyag, amely reagál az ütés erejére, maximális védelmet biztosítva a sérülésekkel szemben. A D3O technológia fő előnye annak dinamikus reakcióképessége az erőre. Amikor a telefon kemény felületre esik, a D3O azonnal megváltoztatja szerkezetét, és elnyeli, illetve szétosztja az ütés energiáját a tok teljes felületén. Ez minimálisra csökkenti a készülék sérülésének kockázatát, kiváló védelmet biztosítva minden helyzetben.

Katonai szabvány szerint tesztelve: MIL-STD-810H
A tok szigorú teszteken ment keresztül a MIL-STD-810H katonai szabvány szerint, ami azt jelenti, hogy extrém körülmények között is kibír egy 3,6 méteres magasságból való esést. Ez biztosítja, hogy telefonja biztonságban maradjon még a szerencsétlen balesetek során is.

Karc- és sérülésállóság
A kivételes karcállóság azt jelenti, hogy telefonja tökéletes állapotban marad még hónapok intenzív használat után is. Nem kell aggódnia a zsebében vagy táskájában lévő kulcsok vagy más éles tárgyak miatt - a tok megvédi készülékét minden fenyegetéstől.

Környezetbarát anyagok
Fontos számunkra bolygónk védelme, ezért a tok 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült. A PanzerGlass HardCase kiválasztásával hozzájárul a környezetvédelemhez és támogatja a jövő generációit.

PanzerGlass™ Ultra-Wide Fit Privacy
Őrizze meg magánéletét a Privacy Diamond Strength Ultra-Wide Fit védőüveggel, amely fejlett Privacy funkcióval rendelkezik, lehetővé téve, hogy teljes mértékben ellenőrizhesse, mi látható az okostelefon képernyőjén. Az avanzált technológia használatával a képernyőn megjelenített tartalom láthatatlan marad a oldalt ülők számára, további védelmet nyújtva adatai számára. A Privacy funkcióval bátran használhatja telefonját nyilvános helyeken is, teljes magánéletet élvezve.

A legerősebb védelem
A védőüveg Diamond Strength technológiával készült, ezáltal biztosítva a legmagasabb minőségű védelmet a készülékének. Használja ki a legmagasabb szintű védelmet, amely a piacon elérhető. Egyszerű és problémamentes telepítés: az applikátor segítségével a védőüveg tökéletesen illeszkedik az okostelefon képernyőjéhez. A legmagasabb minőségű ragasztórétegnek köszönhetően a telepítés hibamentes, kiküszöbölve a nem kívánt légbuborékokat és egyenetlenségeket. Sőt, az üveg többször is telepíthető, így lehetővé teszi a korrekciókat anélkül, hogy elveszítené a ragasztóréteg minőségét.

Hosszabbítsa meg készüléke élettartamát
A Diamond Strength Ultra-Wide Fit edzett védőüveggel meghosszabbíthatja készüléke élettartamát, hosszabb ideig élvezheti a használatot és átadhatja másoknak, amikor elérkezik az ideje a cserének. Szennyeződés- és ujjlenyomat-állóság Zavarják a képernyőn lévő ujjlenyomatok és szennyeződések? A védőüveg a megoldás az ön számára! Az avancált technológiának köszönhetően az üveg hatékonyan taszítja a zsírt, vizet és az ujjlenyomatokat, valamint csökkenti a fertőtlenítő gél és kézkrém szennyeződését is. Ennek köszönhetően a képernyője mindig tiszta, átlátszó és könnyen olvasható marad. Ne hagyja, hogy bármi is megzavarja látását - élvezze a fényes és tiszta képernyőt minden helyzetben!

Ellenőrizze a legmagasabb védelmi szabványokat
A védőüveg rendelkezik minden szükséges tanúsítvánnyal, beleértve a REACH és RoHS tanúsítványokat, ami bizonyítja a legmagasabb minőségi és ökológiai szabványokat.

PanzerGlass™ Tökéletes Kép
A legújabb okostelefonok egyre erősebb kamerarendszerekkel vannak felszerelve. Azonban ez az avancált technológia mit sem ér, ha megkarcolják vagy eltörik a lencséket, állandó nyomot hagyva a jövőbeni képeken. A PanzerGlass™ PicturePerfect Kamera Lencse Védőnek köszönhetően kamerája lencséi védve vannak az esetleges kemény kőpadlóra történő esésektől, éles sarkokkal való ütközésektől és a zsebben lévő kulcsok kellemetlen dörgésétől. Ha pedig aggódik a képtorzítás miatt, megnyugodhat: a kamera lencsevédő nem befolyásolja a lencse tisztaságát vagy a képek minőségét - csak nagyobb nyugalmat nyújt.

A PicturePerfect Kamera lencsevédő úgy van tervezve, hogy meghosszabbítsa készüléke élettartamát, és FSC-tanúsított, újrahasznosítható csomagolásban kapható.

Technikai adatok
Tartozékok:
- PanzerGlass HardCase
- PanzerGlass Ultra-Wide Fit Privacy
- PanzerGlass PicturePerfect Lens Védő

Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett