Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724028199 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Matrix Ultra-Wide-Fit hibrid üveg iPhone 15 Plus-hoz helymeghatározóval, üvegfólia


Cikkszám: PAN000562-0 | EAN/Vonalkód: 5711724028199 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Matrix Ultra-Wide-Fit hibrid üveg iPhone 15 Plus-hoz helymeghatározóval, üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PanzerGlass™ Matrix Ultra-Wide Fit

Gondoskodj a környezetről a Matrix Panzerglass segítségével
A Matrix Panzerglass hibrid az új korszak szimbóluma a mobilkészülék kijelzővédelmi technológiákban, amely a fejlett technológiát ökológiai tudatossággal ötvözi. 100%-ban újrahasznosított anyagokból készül, ami áttörést jelent a kijelzővédő kategóriában. A Matrix segítségével biztonságban tudhatod a telefonodat és úgy érezheted, hogy tudatos döntést hoztál.

Innovatív D3O technológia
Az egyedülálló D3O® anyagból készült, amely technológia az elit fegyveres erők által is megbízható, a Matrix Panzerglass biztosítja minden ütés legmagasabb szintű csillapítását. A D3O® technológia fő előnye, hogy dinamikusan reagál az erőhatásokra. Amikor a telefonod kemény felülethez ér, a D3O® azonnal megváltoztatja szerkezetét, elnyelve és eloszlatva az ütés energiáját, így az okostelefonod minden helyzetben biztonságban marad.

Egyszerű és hibamentes telepítés applikátorral
A védő hibrid tökéletesen illeszkedik okostelefonod kijelzőjéhez. A legmagasabb minőségű ragasztórétegnek köszönhetően a telepítés hibamentes, kiküszöbölve a nemkívánatos buborékokat és egyenetlenségeket.

Hosszítsd meg a készülék élettartamát
A Matrix Platinum Strength Ultra-Wide Fit hibridnek köszönhetően meghosszabbíthatod a készüléked élettartamát. Használd hosszabb ideig és add tovább másoknak, amikor úgy döntesz, hogy lecseréled.

Ellenáll a szennyeződéseknek és az ujjlenyomatoknak
Zavarnak az ujjlenyomatok és szennyeződések a képernyőn? A védőüveg megoldást nyújt számodra! Az előrehaladott technológiának köszönhetően a Matrix hatékonyan taszítja a zsírt, vizet és ujjlenyomatokat, és csökkenti a fertőtlenítőszerből és kézkrémből származó szennyeződéseket is. Így a képernyőd mindig tiszta, átlátható és könnyen olvasható marad. Ne hagyd, hogy bármi zavarja a kilátást - élvezd a fényes és tiszta képernyőt minden helyzetben!

Műszaki adatok
Sorozat: Matrix Ultra-Wide Fit
Típus: Védőüveg
Kompatibilitás: iPhone 15 Plus 6.7”

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett