Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724012273 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Hoops kameravédő Samsung Galaxy A55 5G - fekete kerettel üvegfólia


Cikkszám: PAN000676-0 | EAN/Vonalkód: 5711724012273 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Hoops kameravédő Samsung Galaxy A55 5G - fekete kerettel üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5180 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PanzerGlass™ Hoops - Megbízható partner a fényképezési kalandokban

Bemutatjuk a Hoops-t - egy innovatív kamera lencsevédőt a mobiltelefonokhoz. Ez a pótolhatatlan kiegészítő lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű fényképeket és videókat készíthess, miközben megvédi készülékedet a véletlen sérülésektől.

Design
A karcsú optikai gyűrűk karc- és ütésálló üveggel vannak felszerelve, és a fekete alumínium keret révén a kamera lencsei nem csak tökéletesen védettek, hanem nagyszerűen is néznek ki a telefonodon.

Tartós védelem esések ellen
Nincs rosszabb annál, mint amikor véletlenül elejted a telefonodat, ami nemcsak a képernyőt, hanem az érzékeny kamera lencsét is tönkreteheti. A Hoops segítségével megkönnyebbülten lélegezhetsz fel, mivel tudod, hogy a telefonod biztonságban van a mindennapi balesetektől. Az egyedülálló ütésálló kialakítás biztosítja a védelmet a legváratlanabb helyzetekben is.

Professzionális fotóminőség
Ne hagyd, hogy a lencsevédő lerontsa a fotóid minőségét! A Hoops úgy lett tervezve, hogy ne zavarja a kamera működését. Lehetővé teszi, hogy szabadon használd az összes fényképezési funkciót, így minden gyönyörű pillanatot teljes felbontásban és megszakítás nélkül rögzíthetsz.

Felejtsd el a karcolásokat
A mindennapi élet számos potenciális fenyegetést hordoz a telefonodra nézve. A Hoops segítségével nyugodt lehetsz, hogy a lencséd karc-, kopás- és egyéb kisebb sérüléseknek ellenáll. Függetlenül attól, hogy a telefonod a zsebedben vagy a táskádban van, biztos lehetsz benne, hogy a készüléked megfelelően védett.

Ujjlenyomat-ellenálló
Semmi sem rontja el jobban a fényképek esztétikáját, mint a makacs ujjlenyomatok a kamera lencséjén. A Hoops mind az olajat, mind a vizet eltaszítja, csökkentve az ujjlenyomatokat, a szennyeződéseket és a fertőtlenítő gél vagy kézkrém maradványait. A fotóid most még jobban fognak kinézni, nem kívánt szennyeződések nélkül.

Specifikáció:
Név: PanzerGlass
Típus: Kameravédelem
Szín: Fekete
Kompatibilitás: Samsung Galaxy A55 5G

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett