Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724011801 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass HardCase MagSafe D3O technológiával és katonai minősítéssel iPhone 15/14/13 - Átlátszó tok


Cikkszám: PAN000544-0 | EAN/Vonalkód: 5711724011801 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass HardCase MagSafe D3O technológiával és katonai minősítéssel iPhone 15/14/13 - Átlátszó tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PanzerGlass™ HardCase MagSafe Megbízható védelem mindennapos használathoz. Elsődleges célunk, hogy megvédjük a telefonod. A tokot úgy tervezték, hogy megbízható védelmet nyújtson esések és ütések ellen. Nem számít, hogy a telefonod a járdára vagy más kemény felületre esik, a tok gondoskodik róla, hogy sértetlen maradjon.

Fejlett D3O technológia Büszkén mutatjuk be a HardCase PanzerGlass tokot, mely fejlett D3O technológiát használ, hogy páratlan védelmet biztosítson a telefonodnak. A D3O egy innovatív anyag, amely az ütések erejére reagál, maximális védelmet nyújtva a sérülések ellen. A D3O technológia fő előnye, hogy dinamikusan reagál a hatásokra. Ha a telefonod kemény felületre esik, a D3O azonnal megváltoztatja szerkezetét, elnyelve és eloszlatva az ütés energiáját az egész tokon. Ennek köszönhetően minimalizálja a készülék sérülésének kockázatát, kiváló védelmet nyújtva minden helyzetben.

Katonai szabványú MIL-STD-810H tesztekkel vizsgálva A tok szigorú teszteken esett át a MIL-STD-810H katonai szabvány szerint, ami azt jelenti, hogy képes ellenállni akár 3,6 méteres esésnek a legextrémebb körülmények között is. Ez biztosítja, hogy a telefonod még szerencsétlen balesetek során is biztonságban maradjon.

Karc- és sérülésállóság A tok kivételes karcállósága lehetővé teszi, hogy a telefonod tökéletes állapotban maradjon még intenzív használat után is. Nem kell aggódnod a zsebedben vagy táskádban levő kulcsok vagy más éles tárgyak miatt - tokunk megvédi a készüléked minden fenyegetéstől.

Környezetbarát anyagok Törődünk a bolygónkkal, ezért a tok 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült. Termékünk választásával hozzájárulsz a környezetvédelemhez és támogatod a jövő generációit.

Vezeték nélküli töltés MagSafe technológiával A tok kompatibilis a MagSafe technológiával, lehetővé téve, hogy vezeték nélkül töltsd a telefonodat problémamentesen. Többé nem kell keresned a kábeleket és csatlakozókat - csak helyezd a telefonodat a MagSafe töltőre, és élvezd az egyszerű és kényelmes töltést.

Műszaki adatok
Sorozat: HardCase MagSafe
Típus: Védőtok
Szín: Átlátszó
Tanúsítványok: MIL-STD-810H
Alkalmazott technológia: D3O
Kompatibilitás: iPhone 15 / 14 / 13 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett