Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724011832 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass HardCase D3O MagSafe tok katonai minősítéssel iPhone 15 Pro Max - Átlátszó


Cikkszám: PAN000547-0 | EAN/Vonalkód: 5711724011832 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass HardCase D3O MagSafe tok katonai minősítéssel iPhone 15 Pro Max - Átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PanzerGlass™ HardCase MagSafe
Megbízható védelem a mindennapi használatra

A telefon védelme az első számú prioritásunk. A tokot úgy tervezték, hogy megbízható védelmet nyújtson az esések és ütődések ellen. Legyen szó akár a járdára, akár más kemény felületre történő leesésről, a tok gondoskodik arról, hogy telefonja sértetlen maradjon.

Fejlett D3O technológia
Büszkén mutatjuk be a HardCase PanzerGlass tokot, amely fejlett D3O technológiát használ, hogy páratlan védelmet nyújtson telefonja számára. A D3O egy innovatív anyag, amely az ütések erejére reagálva maximális védelmet biztosít a károsodások ellen. A D3O technológia legfőbb előnye az, hogy dinamikusan reagál az erőhatásokra. Amikor telefonja kemény felületre esik, a D3O azonnal megváltoztatja szerkezetét, elnyelve és eloszlatva az ütések energiáját az egész tokon, minimalizálva ezzel a készülék károsodásának kockázatát, és kiváló védelmet nyújt minden helyzetben.

Katonai szabvány szerinti tesztelés MIL-STD-810H
A tokot szigorúan tesztelték a MIL-STD-810H katonai szabvány szerint, ami azt jelenti, hogy 3,6 méteres magasságból is ellenáll a leesésnek a legextrémebb körülmények között is. Ez biztosítja, hogy telefonja biztonságban maradjon még a szerencsétlen balesetek során is.

Karc- és károsodásállóság
A tok kivételes karcállósága révén telefonja tökéletes állapotban marad még intenzív használat után is. Nem kell aggódnia a zsebében vagy táskájában található kulcsok vagy más éles tárgyak miatt - a tok minden fenyegetéstől megvédi készülékét.

Környezetbarát anyagok
Törődünk bolygónkkal, ezért a tok 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült. A termékünk választásával hozzájárul a környezetvédelemhez és támogatja a jövő generációkat.

Vezeték nélküli töltés MagSafe technológiával
A tok kompatibilis a MagSafe technológiával, lehetővé téve a telefon vezeték nélküli töltését. Nem kell többé kábeleket és dugókat keresnie - csak helyezze telefonját a MagSafe töltőre, és élvezze az egyszerű és kényelmes töltést.

Műszaki adatok
Sorozat: HardCase MagSafe
Típus: Védőtok
Szín: Átlátszó
Tanúsítványok: MIL-STD-810H
Használt technológia: D3O
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6,7 hüvelyk

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett