Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724027161 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass E2E Microfracture Antibakteriális Üveg Swarovsky Kristály Kamera Fedéllel iPhone 12 mini-hez - Fekete Kerettel Üvegfólia


Cikkszám: PAN000138-0 | EAN/Vonalkód: 5711724027161 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass E2E Microfracture Antibakteriális Üveg Swarovsky Kristály Kamera Fedéllel iPhone 12 mini-hez - Fekete Kerettel Üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A PanzerGlass™ edzett üveg a legmagasabb szintű képernyővédelmet biztosítja, miközben megőrzi az érintőképernyő teljes érzékenységét. Védi a teljes kijelzőfelületet (Edge-to-Edge). Az üveg formája optimalizált a legkritikusabb képernyőrészletek védelmére, miközben megőrzi a teljes funkcionalitást. Minden él gondosan lekerekített és polírozott a kényelmes használat érdekében.
- Antibakteriális bevonat
A terméket egy speciálisan tervezett antimikrobiális anyaggal fedték le, amely ellenállóvá teszi baktériumokkal és gombaspórákkal szemben. A külső réteg alkotórészeként működő aktív anyag hatékonyan elpusztítja a baktériumokat, gombákat és penészgombákat. Védelmet nyújt a telefon használójának a káros mikrobákkal való érintkezéstől. Az antimikrobiális bevonat nem kopik el és aktív marad. 24 órán belül a baktériumok 99,99%-át elpusztítja. A bevonat nem mérgező, élelmiszerbiztonságos és engedélyezett az EU-ban (BPR) és az Egyesült Államokban (EPA).
- Kompatibilis bármilyen tokkal, tokbarát
Az üveg alakját és méretét úgy tervezték, hogy bármilyen tok használatát lehetővé tegye. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a PanzerGlass™ ClearCase™ tok kínálatával.
- Előlapi kamera fedél - CamSlider ™ Swarovski® kristállyal
Az üveg PanzerGlass™ szabadalmaztatott CamSlider™ megoldással van felszerelve. A termék ezen verzióját Swarovski® kristállyal díszítették. Ez egy fedél, amely hatékonyan takarja a telefon előlapi kameráját az illetéktelen hozzáférés elől. Teljes mértékben biztosítja a felhasználói magánéletet azáltal, hogy szükség esetén fizikailag fedheti a kamerát.
- Microfracture technológia, 100%-kal nagyobb üvegszilárdság
Az új MicroFracture technológia az edzett üveg további feldolgozása, amely magában foglalja a mikroszkopikus hibák és mikrorepedések eltávolítását, amelyek szabad szemmel nem láthatók. Ez a technológia több mint 100%-kal növeli a PanzerGlass™ Super+ védőüveg élményének szilárdságát anélkül, hogy egyéb mechanikai tulajdonságokat befolyásolna. Emellett az új technológiának köszönhetően az ütésállóság és a biztonságos leesési magasság 35%-kal megnövekedett. Az üveg rugalmassága is 17%-kal javult.
Az üveget oleofób bevonattal látták el, amely megakadályozza az ujjlenyomatokat és segít tisztán tartani a telefon képernyőjét. Az alkalmazás megkönnyítése érdekében a PanzerGlass™ egy egyedi szilikonragasztóréteget használ, amely megakadályozza a légbuborékok és más tökéletlenségek kialakulását az installáció során. A ragasztóréteg egyedileg van kiválasztva az egyes készülékmodellekhez, hogy biztosítsa az optimális funkcionalitást és tartósságot.

Biztonságot nyújt a antibakteriális bevonatnak köszönhetően
A CamSlider™ megoldással felszerelt üveg lehetővé teszi a telefon előlapi kamerájának lefedését
Lehetővé teszi bármely tokbarát tok használatát
Védi a teljes képernyőt az éltől-élig
MicroFracture, 100%-kal nagyobb üvegél szilárdság
Megvédi a telefont a képernyő törésétől ütés esetén
Megvédi a képernyőt a karcolásoktól
Teljesen átlátszó
Teljes érzékenységet biztosít az érintőpanel számára
Ellenáll a szennyeződéseknek és az ujjlenyomatoknak
Könnyen összeszerelhető

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett