Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724011795 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass ClearCase tok iPhone 15 Pro Max készülékhez katonai minősítéssel - Átlátszó és fekete


Cikkszám: PAN000543-0 | EAN/Vonalkód: 5711724011795 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass ClearCase tok iPhone 15 Pro Max készülékhez katonai minősítéssel - Átlátszó és fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PanzerGlass™ ClearCase
Megbízható védelem a mindennapi használat során
A telefon védelme a prioritásunk. A tokot úgy terveztük, hogy megbízható védelmet nyújtson az esések és ütközések ellen. Akár a járdára, akár más kemény felületre esik a telefon, a tok gondoskodik róla, hogy épségben maradjon.

Üveg hátlap
A tok üveg hátlapja nem sárgul be az idő múlásával. Ennek köszönhetően intenzív használat mellett is minden nap nagyszerűen fog kinézni a telefon, megőrizve eredeti átlátszóságát és esztétikáját.

Fejlett D3O technológia
Büszkén mutatjuk be a ClearCase PanzerGlass tokot, amely a fejlett D3O technológiát alkalmazza, páratlan védelmet nyújtva a telefon számára. A D3O egy innovatív anyag, amely reagál az ütés erejére, maximális védelmet biztosítva a sérülések ellen. A D3O technológia fő előnye a dinamikus válaszreakció a külső erőkre. Amikor a telefon kemény felületre esik, a D3O azonnal megváltoztatja szerkezetét, elnyelve és szétszórva az ütés energiáját az egész tokban. Ezzel minimálisra csökkenti a készülék sérülésének kockázatát, kiváló védelmet nyújtva minden helyzetben.

Katonai szabvány MIL-STD-810H szerint tesztelve
A tokot szigorúan tesztelték a MIL-STD-810H katonai szabvány szerint, ami azt jelenti, hogy 3,6 méteres magasságból történő esést is kibír a legextrémebb körülmények között. Ez biztosítja, hogy a telefon biztonságban marad még szerencsétlen balesetek esetén is.

Karcolás- és sérülésállóság
A tok kivételes karcállósága biztosítja, hogy a telefon tökéletes állapotban maradjon még hosszú hónapok intenzív használat után is. Nem kell aggódnia a zsebében vagy táskájában lévő kulcsok vagy egyéb éles tárgyak miatt - a tok megvédi a készüléket minden veszélytől.

Környezetbarát anyagok
Gondoskodunk bolygónkról, ezért a tok 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült. Termékünk választásával hozzájárul a környezetvédelemhez és támogatja a jövő generációit.

Műszaki adatok
Sorozat: ClearCase
Típus: Védőtok
Szín: Fekete
Tanúsítványok: MIL-STD-810H
Alkalmazott technológia: D3O
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett