Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724028380 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ceramic Protection kerámia üveg iPhone 15 Pro-hoz pozícionálóval üvegfólia


Cikkszám: PAN000702-0 | EAN/Vonalkód: 5711724028380 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ceramic Protection kerámia üveg iPhone 15 Pro-hoz pozícionálóval üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PanzerGlass Ceramic Protection

Egy új csillag született a kijelzővédelem terén! A Ceramic Protection a PanzerGlass®-tól egy rendhagyó kijelzővédő, amely új mércét állít a tartósságban! 5x erősebb, mint a legkeményebb eddigi védőfóliánk. Vagy egyszerűbben fogalmazva: Ráejthetsz egy 320 g-os acélgolyót 2,5 méter magasról a kijelzővédőre, anélkül, hogy megsérülne! Még egy csíkmentes bevonattal is rendelkezik, amely csökkenti az ujjlenyomatokat és a zsíros foltokat.

Japán Ohara üvegkerámia

A kijelzővédő tanúsított japán Ohara üvegkerámiából készült. Az üvegkerámia az egyik legkarcállóbb anyag a világon, és olyan beágyazott kristályokat tartalmaz, amelyek szabad szemmel nem láthatók, és megakadályozzák a repedések kialakulását, ezáltal olyan szintű erősséget biztosítanak, amelyet hagyományos üveggel nem lehet elérni. És ha ez még nem lenne elég, az üveg átláthatósága páratlan az Ohara nanokristályozási technológiájának köszönhetően.

Beépítő kerettel

A mellékelt EasyAligner szinte gyerekjáték az installálás (komolyan!), és hogy még egyszerűbbé tegyük, lépésről lépésre követhető útmutatót mellékelünk, valamint QR kódot egy gyors hozzáférésű online oktatóvideóhoz. Ne feledd: Miután alkalmazod a kijelzővédőt, soha többé nem kell aggódnod amiatt, hogy telefonod előbb ér földet.

Tökéletes illeszkedés

A kijelzővédő Ultra-Wide Fit kialakítású, ami azt jelenti, hogy lefedi telefonod előlapját, teljes nézetet biztosítva a telefon szép kijelzőjéről, miközben hagy némi helyet a PanzerGlass® tok számára a szélek körül. És további védelmi szint biztosításához, kombináld a kijelzővédőt és a tokot egy PanzerGlass® PicturePerfect vagy HoopsTM kameravédő üveggel.

Műszaki adatok
Márka: PanzerGlass
Típus: Kerámia üveg
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett