Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724211737 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Bundle 3in1 készlet átlátszó tok + fólia + kameravédő iPhone 15 Pro


Cikkszám: PAN000570-0 | EAN/Vonalkód: 5711724211737 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Bundle 3in1 készlet átlátszó tok + fólia + kameravédő iPhone 15 Pro


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

28600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PanzerGlass™ Bundle 3in1 PanzerGlass™ HardCase
Megbízható védelem mindennapi használatra

A tokot úgy tervezték, hogy megbízható védelmet nyújtson esések és ütések ellen. Akár a járdára, akár más kemény felületre esik a telefon, tokunk biztosítja, hogy érintetlen maradjon.

Fejlett D3O technológia
Büszkén mutatjuk be a HardCase PanzerGlass tokot, amely fejlett D3O technológiát alkalmaz, így nyújtva páratlan védelmet a telefon számára. A D3O egy innovatív anyag, amely az ütközési erőre reagálva a lehető legnagyobb védelmet nyújtja a sérülésekkel szemben.

A D3O technológia fő előnye, hogy dinamikusan reagál az erőre. Amikor telefonja kemény felületre esik, a D3O azonnal megváltoztatja szerkezetét, elnyelve és szétoszlatva az ütközési energiát az egész tokban. Ez minimálisra csökkenti a készülék sérülésének kockázatát, így kiváló védelmet nyújt minden helyzetben.

Katonai szabvány MIL-STD-810H szerint tesztelve
A tok szigorú tesztelésen ment át a MIL-STD-810H katonai szabvány szerint, ami azt jelenti, hogy képes ellenállni egy 3,6 méteres magasságból való esésnek a legszélsőségesebb körülmények között is. Ez biztosítja, hogy telefonja biztonságban maradjon még a szerencsétlen balesetek során is.

Karcolás- és sérülésállóság
A tok kivételes karcállósága biztosítja, hogy telefonja tökéletes állapotban maradjon még több hónap intenzív használat után is. Nem kell aggódnia a zsebben vagy a táskában lévő kulcsok vagy éles tárgyak miatt – tokunk megvédi készülékét minden fenyegetéstől.

Környezetbarát anyagok
Törődünk bolygónkkal, ezért a tok 100%-ban újrahasznosított anyagokból készül. A PanzerGlass HardCase választásával hozzájárul a környezetvédelemhez és támogatja a jövő generációit.

PanzerGlass™ Ultra-Wide Fit
Biztonságos védelem okostelefonjára innovatív, edzett védőüveggel!

A termék kivételes tartósságot és karcállóságot garantál, amely hosszú ideig megőrzi készüléke kifogástalan megjelenését. Ezenkívül, a legújabb technológiák alkalmazása révén kiváló védelmet nyújt az ütések és a képernyősérülések ellen, így okostelefonja minden helyzetben biztonságban marad.

A legerősebb védelem
A védőüveg Diamond Strength technológiával készült, ami a piacon legmagasabb minőségű védelmet biztosítja készülékének. Használja ki a piacon elérhető legmagasabb szintű védelmet.

Egyszerű és problémamentes telepítés az applikátorral
A védőüveg tökéletesen illeszkedik okostelefonja képernyőjére. A legjobb minőségű ragasztórétegnek köszönhetően a telepítés hibamentes, megszüntetve a nem kívánt buborékokat és egyenetlenségeket. Ezen kívül, az üveglapot többször is fel lehet helyezni, így lehetőség van korrigálásokra a ragasztóréteg minőségének elvesztése nélkül.

Hosszabbítsa meg eszköze élettartamát
A Diamond Strength Ultra-Wide Fit edzett védőüveggel meghosszabbíthatja készüléke élettartamát. Használja hosszabb ideig és adja tovább másoknak, amikor úgy dönt, hogy cseréli.

Szennyeződés- és ujjlenyomatálló
Irritálják a szennyeződések és ujjlenyomatok a képernyőn? A védőüveg a megoldás! A fejlett technológia révén az üveg hatékonyan taszítja a zsírt, vizet és ujjlenyomatokat, valamint csökkenti a fertőtlenítő gél és kézkrém szennyeződéseit. Így a képernyő mindig tiszta, átlátható és könnyen olvasható marad.

Ellenőrizze a legmagasabb szintű védelmi szabványokat
Az edzett védőüveg rendelkezik minden szükséges tanúsítvánnyal, beleértve a REACH és RoHS tanúsítványokat is, amelyek a legmagasabb minőségi és ökológiai szabványokat bizonyítják.

PanzerGlass™ Picture Perfect
A legújabb okostelefonok egyre erősebb kamerarendszerekkel vannak felszerelve. Azonban, minden fejlett technológia értéktelenné válhat, ha karcolások vagy sérülések érik a lencséket, amelyek maradandó nyomot hagynak a jövőbeli fotókon. A PanzerGlass™ PicturePerfect Camera Lens Protector segítségével a kamerák lencséit védhetjük a véletlenszerű esésektől kemény kőfelületre, ütközésektől éles sarkokra és a zsebben lévő kulcsok zörgésétől. Ha aggódsz a képminőség torzítása miatt, nyugodt lehetsz: a kameravédő nem befolyásolja a lencse tisztaságát vagy a fotók minőségét – csak egy kis megnyugvást ad. A PicturePerfect Camera lencsevédő megtervezéséhez FSC-tanúsítvánnyal rendelkező, újrahasznosítható csomagolás tartozik.

Műszaki adatok
Tartalom:
- PanzerGlass HardCase
- PanzerGlass Ultra-Wide Fit
- PanzerGlass PicturePerfect

Kompatibilitás:
iPhone 15 Pro 6.1”

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett