Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576278796 Márka: Hurtel

Páncélozott mágneses iPhone 14 Plus MagSafe Matt Színű Tok - zöld


Cikkszám: Color Matte Case iPhone 14 Plus Green | EAN/Vonalkód: 9145576278796 | Márka: Hurtel

Páncélozott mágneses iPhone 14 Plus MagSafe Matt Színű Tok - zöld


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az iPhone 14 Plus Matt Színű Tok sorozat egy masszív tok MagSafe funkcióval zöld színben. Ha olyan tartós tokot keresel, amely maximális védelmet nyújt iPhone 14 Plus készülékednek, a Matt Színű Tok a tökéletes választás. A vastag, rugalmas TPU keretnek és a merev PC hátlapnak köszönhetően készüléked biztonságban lesz még a legnehezebb helyzetekben is. A képernyő és a kamera körüli emelt élek védelmet nyújtanak a sérülések és karcolások ellen, és az alsó részén lévő lyukak lehetővé teszik, hogy pántot vagy szíjat csatolj hozzá, így mindig kéznél tarthatod a telefonodat. Függetlenül attól, hogy sétálsz vagy a terepen vagy, a Matt Színű Tok teljes védelmet biztosít iPhone 14 Plus készülékednek. A tok belsejében található mágneses gyűrű kompatibilis a MagSafe kiegészítőkkel, így töltőállomásra is helyezheted a telefont anélkül, hogy ki kellene venned a tokból. A Matt Színű Tok nemcsak tökéletes védelmet nyújt, hanem elegáns kiegészítője is készülékednek. Az elegáns tervezésnek köszönhetően a tokot a saját ízlésedhez és preferenciáidhoz igazíthatod. Nem kell többé aggódnod a telefonod mindennapi használat során történő sérülése miatt, ugyanakkor biztos lehetsz benne, hogy a készüléked stílusos és divatos marad. A Matt Színű Tok megvásárlásával biztos lehetsz abban, hogy a legmagasabb minőségű termékbe fektetsz, amely teljes védelmet és elegáns megjelenést biztosít okostelefonod számára.

Műszaki adatok:
- Sorozat: Matt Színű Tok
- Anyag: TPU, PC
- Kompatibilitás: iPhone 14 Plus
- Készülékmodell kódok: A2632, A2885, A2888, A2887, A2886
- Szín: Zöld

A Matt Színű Tok fő előnyei az iPhone 14 Plus számára:
- MagSafe kompatibilis. Töltsd okostelefonodat vezeték nélkül a tok eltávolítása nélkül. Szabadon használhatod a mágneses kiegészítőket, például a powerbankot vagy a pénztárcát is.
- Védelem a készüléked számára a sérülések és karcolások ellen. A vastag rugalmas TPU keret és a merev PC hátlap hatékony védelmet nyújt a leejtések és ütések ellen.
- A képernyő és a kamera körüli emelt élek védelmet nyújtanak ezeknek az érzékeny területeknek a karcolásoktól és sérülésektől.
- A telefon csuklóra, nyakra vagy vállra akasztásának lehetősége a pánt vagy szíj számára kialakított lyukaknak köszönhetően.
- Elegáns és egyedi dizájn. A tok érdekes, modern megjelenéssel rendelkezik, amely egyedivé teszi telefonodat.
- Könnyű hozzáférés minden gombhoz és porthoz. A pontosan kivágott nyílásoknak köszönhetően szabadon használhatod a telefon összes funkcióját a tok eltávolítása nélkül.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett