Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976625332441 Márka: Dudao

OWS Dudao U4A Bluetooth 5.3 IPX5 üzleti headset - fehér


Cikkszám: U4A white | EAN/Vonalkód: 6976625332441 | Márka: Dudao

OWS Dudao U4A Bluetooth 5.3 IPX5 üzleti headset - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

OWS Dudao U4A üzleti headset Bluetooth 5.3 modullal és IPX5 védelmi szinttel - fehér A mindennapi élet könnyebbé válik a Dudao U4A üzleti fülhallgatóval. A Bluetooth 5.3 biztosítja a stabil kapcsolatot zavarás nélkül, ideális azok számára, akik nem akarnak elveszíteni kapcsolatot útközben. Az egyedülálló OWS technológia megakadályozza, hogy a fülhallgató bejusson a fülbe, ami növeli a viselési kényelmet. A rendkívül hosszú, akár 300 órás készenléti idő azt jelenti, hogy napokig nem kell aggódnod a töltés miatt. A kompatibilitás mind iOS, mind Android rendszerekkel lehetővé teszi a széleskörű használatot. Ezen felül az IPX5 vízállóság védi a készüléket izzadtság és eső ellen.

Specifikáció:
- Márka: Dudao
- Modell: Dudao U4A fehér
- Bluetooth verzió: 5.3
- Bluetooth chip: 5656C
- Bluetooth hatótáv: akár 10 m
- Beszélgetési idő: 6 - 8 óra
- Készenléti idő: 300 óra
- Töltési idő: 2 óra
- Akkumulátor kapacitás: 50 mAh
- Védelmi fokozat: IPX5
- Anyag: műanyag
- Szín: fehér

A legfontosabb előnyök az OWS Dudao U4A üzleti fülhallgatóról:
- Stabil kapcsolatot biztosít. A modern Bluetooth 5.3 szabványt használja.
- Fokozza a viselési kényelmet. Az OWS egy nyitott fülhallgató típus, amely nem illeszkedik a fülbe.
- Meghosszabbítja a használati időt. Hosszú, 300 órás készenléti idővel rendelkezik.
- Széleskörű alkalmazhatóságot biztosít. Támogatja mind az iOS, mind az Android rendszereket.
- Védelmet nyújt víz és izzadtság ellen. IPX5 védelmi besorolással rendelkezik.

Stabil kapcsolat zavarás nélkül A modern Bluetooth 5.3 szabvány a Dudao U4A üzleti fülhallgatóban gyors párosítást és a zavarás minimalizálását teszi lehetővé, jelentősen javítva a hívások minőségét. Bízhatsz a megszakítás nélküli vezeték nélküli kommunikációban. A megfelelő kapcsolat stabilitása sima zene- és médialejátszást is jelent.

Viselési kényelem a legmagasabb szinten A Dudao U4A OWS technológiája jelentősen növeli a viselési kényelmet. A nyílt fülhallgatók, amelyek nem illeszkednek a fülbe, kiküszöbölik a hagyományos fülbe helyezhető fülhallgatókkal járó kényelmetlenségeket. Több órán keresztül viselheted anélkül, hogy fáradtságot éreznél. A kicsi, integrált audio megoldás nemcsak kényelmet nyújt, de kiváló hangminőséget is biztosít.

Hosszú távú használat töltés nélkül Az akár 300 órás lenyűgöző készenléti idővel a Dudao U4A üzleti fülhallgató hosszú távú használatot tesz lehetővé gyakori töltés nélkül. 6-8 órán keresztül beszélgethetsz vagy 8 órán keresztül hallgathatsz zenét 80%-os hangerőn. Ez rendkívüli kényelmet jelent azok számára, akik gyakran utaznak vagy hosszú találkozókat bonyolítanak. A megbízhatóság és az akkumulátor teljesítménye a készülék kulcsfontosságú előnyei, amelyek tökéletes társává teszik a Dudao U4A-t bármilyen helyzetben.

Kompatibilitás mindenkinek A Dudao U4A üzleti fülhallgató egyik legnagyobb előnye sokoldalúsága. Az iOS és Android kompatibilitás azt jelenti, hogy a fülhallgató hibátlanul fog működni. Ez egy nagyon univerzális megoldás. A fülhallgató rendkívül praktikus és könnyen használható.

Vízállóság minden időjárási körülményhez Az IPX5 vízálló besorolással a Dudao U4A üzleti fülhallgató ellenáll a verejtéknek és az esőnek, így ideális különböző időjárási körülmények között történő használatra. Biztonságosan használhatod intenzív edzések alatt vagy esős napokon.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett