Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976625332434 Márka: Dudao

OWS Dudao U4A Bluetooth 5.3 IPX5 business headset - fekete


Cikkszám: U4A black | EAN/Vonalkód: 6976625332434 | Márka: Dudao

OWS Dudao U4A Bluetooth 5.3 IPX5 business headset - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

OWS Dudao U4A üzleti headset Bluetooth 5.3 modullal és IPX5 védelmi szinttel - fekete A mindennapi élet könnyebbé válik a Dudao U4A üzleti kézibeszélővel. A Bluetooth 5.3 biztosítja a stabil kapcsolatot interferencia nélkül, ideális azok számára, akik nem akarnak elveszíteni a kapcsolatot mozgás közben. Az egyedi OWS technológia megakadályozza, hogy a fejhallgatók a fülbe kerüljenek, ami növeli a viselési kényelmet. A kivételesen hosszú készenléti idő, akár 300 óra, azt jelenti, hogy napokig nem kell aggódnia a töltés miatt. Az iOS és Android rendszerekkel való kompatibilitás széles körű felhasználást tesz lehetővé. Továbbá az IPX5 vízállóság megvédi az izzadságtól és az esőtől.

Specifikáció:
- Márka: Dudao
- Modell: Dudao U4A fekete
- Bluetooth verzió: 5.3
- Bluetooth chip: 5656C
- Bluetooth hatótávolság: akár 10 m
- Beszélgetési idő: 6 - 8 óra
- Készenléti idő: 300 óra
- Töltési idő: 2 óra
- Akkumulátor kapacitás: 50 mAh
- Védelmi fokozat: IPX5
- Anyag: műanyag
- Fekete szín

Az OWS Dudao U4A üzleti headset legfontosabb előnyei:
- Stabil kapcsolatot biztosít. A modern Bluetooth 5.3 szabványt használja.
- Növeli a viselési kényelmet. Az OWS egy olyan típusú nyitott fülhallgató, amely nem illeszkedik be a fülbe.
- Hosszabb használati időt biztosít. Kivételesen hosszú készenléti idővel, akár 300 órával rendelkezik.
- Széles alkalmazási lehetőséget tesz lehetővé. Támogatja mind az iOS, mind az Android rendszereket.
- Védelem a víz és az izzadság ellen. IPX5 védelmi fokozattal rendelkezik.

Stabil kapcsolat interferencia nélkül A modern Bluetooth 5.3 szabvány a Dudao U4A üzleti kézibeszélőben gyors párosítást és minimális interferenciakockázatot tesz lehetővé, ami jelentősen javítja a hívások minőségét. Számíthat vezeték nélküli kommunikációra megszakítások nélkül. A megfelelő kapcsolatstabilitás sima zene- és egyéb médiatartalom lejátszást is jelent.

A legmagasabb szintű viselési kényelem A Dudao U4A OWS technológiája jelentősen növeli a viselési kényelmet. A nyitott fülhallgatók, amelyek nem illeszkednek a fülbe, megszüntetik a hagyományos hallójárati fülhallgatókkal kapcsolatos hosszabb távú használatból eredő kényelmetlenséget. Órákig viselheti fáradtság nélkül. A kisméretű, integrált hangmegoldás nem csak kényelmes, hanem kiváló hangminőséget is nyújt.

Hosszú távú használat töltés nélkül Az akár 300 órás készenléti idővel a Dudao U4A üzleti kézibeszélő hosszú távú használatot tesz lehetővé anélkül, hogy gyakran kellene tölteni. Beszélgethet 6-8 órán át, vagy hallgathat zenét 8 órán át 80%-os hangerőn. Ez kivételes kényelem azok számára, akik gyakran utaznak vagy hosszú megbeszéléseket tartanak. A megbízhatóság és az akkumulátor teljesítménye a Dudao U4A legnagyobb előnyei, amitől ez az eszköz tökéletes társ minden helyzetben.

Kompatibilitás mindenkinek A Dudao U4A üzleti kézibeszélő egyik legnagyobb előnye a sokoldalúsága. Az iOS és az Android kompatibilitás biztosítja, hogy a kézibeszélő hibátlanul működjön. Ez egy nagyon univerzális megoldás. A készülék rendkívül praktikus és könnyen használható.

Vízálló minden időjárási körülményhez Az IPX5 vízállósági besorolással a Dudao U4A üzleti fülhallgató ellenáll az izzadságnak és az esőnek, így ideális különféle időjárási körülmények között való használatra. Használhatja őt biztonságosan intenzív edzések során vagy esős napokon.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett