Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941788814752 Márka: Orico

Orico Type-C 6in1 HUB Multifunkciós Dokkoló Állomás (rózsaarany)


Cikkszám: PW11-6PR-RG-EP | EAN/Vonalkód: 6941788814752 | Márka: Orico

Orico Type-C 6in1 HUB Multifunkciós Dokkoló Állomás (rózsaarany)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Orico Type-C HUB Multifunkciós Dokkoló Állomás (rózsaarany)
Szerezz több lehetőséget és tedd könnyebbé a munkádat. Az Orico dokkolóállomás több porttal rendelkezik - 3xUSB 3.0, USB-C és HDMI. Támogatja a 4K videófelbontást és a PD 100W gyors töltést. Ez lehetővé teszi a fájlok akár 5 Gbps sebességű átvitelét is. A készülék széles kompatibilitásával és könnyű, mégis tartós kialakításával tűnik ki.

Fantasztikus képminőség
Kényelmesen tarthatsz prezentációkat munkahelyeden vagy nézhetsz filmeket nagy képernyőn. Az Orico dokkolóállomás rendelkezik egy HDMI porttal, amellyel például laptopodat TV-hez vagy projektorhoz csatlakoztathatod. A készülék támogatja a 4K felbontást, ami fantasztikus képminőséget és élénk színeket eredményez. Mostantól nem maradsz le semmilyen részletről!

Gyors fájlátvitel
Ne vesztegesd az idődet azzal, hogy hosszasan vársz arra, hogy a szükséges fotók vagy videók célba érjenek. Az Orico Hub 3 USB 3.0 portot kínál, amelyek lehetővé teszik a fájlok akár 5Gbps sebességű átvitelét. Ez azt jelenti, hogy pillanatok alatt másolhatod az összes szükséges adatot!

Gyors töltés
Ne aggódj amiatt, hogy laptopod éppen a munka kritikus pillanatában mondja fel a szolgálatot. Az állomás egy USB-C porttal rendelkezik, amely támogatja a gyors PD töltést akár 100W teljesítménnyel. Csak csatlakoztasd a tápkábelt (nem tartozék), hogy biztosítsd a készülék állandó tápellátását, és az soha ne merüljön le a legalkalmatlanabb pillanatban!

Széles kompatibilitás
Az Orico dokkolóállomás zökkenőmentesen működik a Windows, Linux, Mac OS és Android operációs rendszerekkel. Kompatibilis továbbá az Apple M1 és M2-vel. Így például ezzel az eszközzel csatlakoztathatod az egeret és a billentyűzetet a számítógépedhez, vagy egy USB-meghajtót a telefonodhoz. A lehetőségek valóban nagyok! Megjegyzés: telefonodnak és tabletednek támogatnia kell az OTG funkciót.

Javított kialakítás
A készülék kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült, így rendkívül strapabíró és hatékonyan vezeti el a hőt. Ne aggódj a túlmelegedése miatt! A hub emellett rendkívül könnyű és praktikus - könnyen elfér a hátizsákodban vagy a laptop táskádban. Így mindig magaddal viheted – legyen az otthon, munkahelyen vagy a könyvtárban.

Márka: Orico

Név: Multifunkciós Type-C Hub

Modell: PW11-6PR-RG-EP

Szín: Rózsaarany

Bemenet: USB-C

Elérhető portok: 3x USB-A (5Gbps), 1x HDMI (4K @ 30Hz), 1x USB-C (PD 100W)

Anyag: Alumíniumötvözet + ABS

Méretek: 92x44.4x17mm

Kábel hossza: 0.2m

Támogatott rendszerek: Windows, Linux, Mac OS, Android

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett