Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6936761889612 Márka: Orico

Orico hub adapter, USB-4x USB (fekete)


Cikkszám: FL01-BK-BP | EAN/Vonalkód: 6936761889612 | Márka: Orico

Orico hub adapter, USB-4x USB (fekete)


Webáruház raktár

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Orico FL01-BK-BP 4-in-1 Adapter

Nincs elég port a laptopodon? Most változtathatsz ezen! Az Orico univerzális hub 4 USB 2.0 portot kínál, és gyors, megbízható kapcsolatot biztosít késések nélkül. Lehetővé teszi a kényelmes fájlátvitelt az eszközök, például az USB meghajtók között, és támogatja az OTG funkciót. Emellett széles körű kompatibilitással rendelkezik. Az adapter könnyű és hordozható, így szinte bárhová magaddal viheted.

Megbízható teljesítmény: Az adapter kiváló minőségű vezérlőchip-pel van felszerelve, amely garantálja a magas érzékenységet és válaszidőt. Nem kell aggódnod a késések, akadozások és egyéb kapcsolati problémák miatt. Az eszköz szinte minden helyzetben megbízható működéssel fog meglepni.

Kényelmes fájlmásolás: Dokumentumokat akarsz másolni a merevlemezedről a számítógépedre? Vagy talán fájlokat kell átvinned USB meghajtók között? Az Oricoval mindez könnyebb és gyorsabb, mint valaha! Egyszerűen csak csatlakoztasd a kívánt eszközöket a számítógépedhez vagy laptopodhoz a USB adapter segítségével.

OTG funkció: A telefonod vagy tableted támogatja az OTG-t? Remek híreink vannak számodra! Az Orico adapter ezt a funkciót is támogatja. Kényelmesen nézhetsz filmeket az USB meghajtóról a telefonodon, vagy használhatod a tabletet a munkához a hatékonyság növelése érdekében. Nézd meg, milyen más módon teheted könnyebbé az életed!

Széles kompatibilitás: Mi különbözteti meg még az Orico USB adaptert? A széles kompatibilitás! Az eszköz számos különféle eszközt támogat, mint például merevlemezek, billentyűzetek, kártyaolvasók, nyomtatók vagy számítógépes egerek. Tökéletesen működik olyan népszerű operációs rendszerekkel is, mint a Windows, macOS és Android.

Könnyű és hordozható: Az Orico adapter hihetetlenül könnyű és kompakt, így mindig magaddal viheted. Nem fog túl sok helyet foglalni a hátizsákodban vagy a táskádban! Vidd magaddal munkába vagy nyaralásra, és kényelmesen használd a funkcióit, amikor csak szükséges!

Márka: Orico

Modell: FL01-BK-BP

Anyag: ABS

Szín: Fekete

Kábel hossza: 30 cm

Átvitel sebessége: 480Mbps

Portok: USB 2.0 x4

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett