Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172657017 Márka: Baseus

Organizer Baseus T-Space csomagtér rendező Tesla Y (fekete)


Cikkszám: C20251304111-00 | EAN/Vonalkód: 6932172657017 | Márka: Baseus

Organizer Baseus T-Space csomagtér rendező Tesla Y (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

19300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus T-Space csomagtér rendező Tesla Model Y-hoz (fekete).
A Baseus T-Space csomagtér rendezőt azoknak a Tesla Y tulajdonosoknak tervezték, akik értékelik a rendet és a csomagtér optimális kihasználását. Ez az elegáns és praktikus kiegészítő tökéletes megoldás azok számára, akik utazás közben szeretnék könnyedén tárolni a szükséges tárgyakat.

Tökéletes illeszkedés
A T-Space csomagtér modell kifejezetten a Tesla Y-hoz készült, így tökéletesen illeszkedik. Elegáns, minimalista dizájnjával is kiemelkedik, amely harmonikusan illeszkedik a jármű belső teréhez, stílust és osztályt kölcsönözve.

Tartsd rendben az autódat
Eleged van a rendetlenségből? A Baseus rendező segít rendet tenni! A kiegészítő lehetővé teszi a hely optimális megszervezését az autódban és kényelmes, mégis stabil tárolást biztosít olyan tárgyak számára, mint például szerszámok, cipők, üvegek vagy esernyők.

Gyors és egyszerű telepítés
A rendező telepítése gyors és intuitív, nem igényel szerszámokat vagy a jármű módosítását. Ezenkívül a beépített mágneses fogantyúk lehetővé teszik a rendező könnyű elhelyezését és eltávolítását a csomagtérből, ami kényelmessé teszi a napi használatot. A kiegészítő összecsukható kialakítással is rendelkezik, amely lehetővé teszi az erőfeszítés nélküli tárolást - összecsukva nem fog túl sok értékes helyet foglalni!

Impozáns tartósság
Az organizer kiváló minőségű anyagokból, például PVC-ből és PU bőrből készült. Ez rendkívül tartóssá és ellenállóvá teszi a deformációval, foltokkal és vízzel szemben. Emellett nem kell aggódnod, hogy karcolja az autó belsejét. Az organizer 4 szögelt patenttal és erős tépőzárral is rendelkezik. Mitöbb, tartós konstrukciójának köszönhetően akár 15 kg összsúlyú tárgyakat is gond nélkül szállíthatsz benne!

Gyártó: Baseus
Termék név: T-Space Series csomagtér rendező Tesla Model Y-hoz
Modell: C20251304111-00
Szín: Fekete
Anyag: PU + PVC
Kompatibilitás: Tesla Y
Súly: Körülbelül 820 g
Méretek: 23 x 22,5 x 31 cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett