Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6974370800710 Márka: HOTO

Önzáró mérőszalag HOTO QWZSJC001, 3m


Cikkszám: QWZSJC001 | EAN/Vonalkód: 6974370800710 | Márka: HOTO

Önzáró mérőszalag HOTO QWZSJC001, 3m


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4080 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A HOTO márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

Önzáró mérőszalag Hoto QWZSJC001
Biztosítsa a kényelmet és a pontosságot mérések során. Ebben segítségére lesz az univerzális Hoto mérőszalag, amely magas merevséggel és 3 méteres hosszal rendelkezik. Automata zár funkcióval rendelkezik, kényelmes használatot biztosít, és ellenáll a rozsdának és a karcolásoknak. Az ABS műanyag ház rendkívül tartós, és a speciális mérőcsipesz garantálja a pontosságot.

Pontosság és használati kényelem
Jól átgondolt kialakításának köszönhetően a mérőszalag használata rendkívül intuitív. Egy intelligens mechanizmus felelős az automatikus zárásért, míg egy könnyen elérhető gomb biztosítja a kényelmes feltekerést. Két mértékegységet is használhat (cm és inch), a praktikus csipesz pedig garantálja a magas mérési pontosságot.

Jól tervezett
A szalag rugalmassága megkönnyíti a mérést, és a tompított élek biztosítják a biztonságot és megakadályozzák a sérüléseket. Emellett figyelemre méltó a 1,5 méteres merevség, ami azt jelenti, hogy a szalag ezen hosszúságig nem törik el. Magas minőségű, 55-gauge acélból készült, és ellenálló, kopásálló nylon bevonattal van ellátva.

Robusztus kialakítás
A ház tartós ABS műanyagból készült, ami vízálló és ütéselnyelő. A ház matt felülete kellemes tapintású és könnyen tisztítható. Az alacsony tömegének köszönhetően a mérőszalag használata egyszerű és kellemes.

Gyártó: HOTO

Név: Önzáró mérőszalag

Modell: QWZSJC001

Súly: Kb. 112 g

Szalag hossza: 3 m

Méretek: 26.8 x 60 x 70 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett