Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972470562804 Márka: ONIKUMA

ONIKUMA T305 Gaming TWS fülhallgató (Fehér)


Cikkszám: T305 White | EAN/Vonalkód: 6972470562804 | Márka: ONIKUMA

ONIKUMA T305 Gaming TWS fülhallgató (Fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Kényelmes és megbízható TWS fülhallgatót keresel, amely kiváló hangminőséget biztosít? Válaszd az ONIKUMA T305-öt! Ezek nemcsak eredeti designjukkal és hosszú üzemidejükkel tűnnek ki, hanem fantasztikus hangzással és modern Bluetooth 5.3 csatlakozással is. Élvezd a kényelmet és fedezd fel újra kedvenc zenéidet!

Egyedülálló design
A T305 fülhallgatók könnyűek, kényelmesek és kellemes tapintásúak. Tökéletesen illeszkednek a fülbe, és nem esnek ki - még akkor sem, ha sokat mozogsz. Ráadásul a számukra tervezett töltőtok praktikus és kompakt, így mindig magaddal viheted őket. Könnyedén elfér a hátizsákodban vagy a zsebedben! További előnye a stílusos átlátszó fedél, amely nemcsak jól néz ki, de lehetővé teszi a töltöttségi szint egyszerű ellenőrzését is - nem kell minden alkalommal kinyitnod a tokot.

Kényelmes érintésvezérlés
Élvezd a fülhallgató legfontosabb funkcióihoz való könnyű hozzáférést. Az ONIKUMA T305 érintőpanellel van felszerelve, amely lehetővé teszi a dalok átugrását, a lejátszás szüneteltetését és folytatását, bejövő hívások kezelését, a hangerő beállítását, valamint a hangasszisztens aktiválását. Többé nem kell minden alkalommal az okostelefonod után nyúlnod - most mindent kéznél találsz.

Hosszú üzemidő
Az ONIKUMA T305 fülhallgatók tökéletesek otthonra, munkahelyre és utazásra. Hosszú üzemidejükkel tűnnek ki, így nem kell túl gyakran töltened őket. Teljes töltéssel körülbelül 4 órán át képesek zenét lejátszani, illetve körülbelül 5 órán át telefonhívásokat lebonyolítani. A töltésük nem vesz sok időt igénybe - körülbelül 2 óra elegendő. Emellett a fülhallgatók összesen 15 órás üzemidőt biztosítanak a töltőtokkal együtt.

Kiváló hangminőség
Tapasztald meg, milyen fantasztikusan szólhatnak kedvenc dalaid. A T305 fülhallgatók lehetővé teszik a magas minőségű hangzás élvezetét - a mély basszus, a tiszta középtartomány és a fül számára kellemes magas hangok biztosan elkápráztatnak. Ez a tökéletes választás minden zenerajongó számára!

Bluetooth 5.3
Az ONIKUMA T305 fülhallgatóval a kapcsolat problémái csak kellemetlen emlékek lesznek. A fülhallgatók támogatják a Bluetooth 5.3-at, így szinte bármilyen körülmények között stabil, gyors és megbízható kapcsolatot tudnak biztosítani. Felejtsd el az interferenciát, a késést és az akadozást! Mostantól semmi sem állhat az utadba, amikor kedvenc zenéidet hallgatod, játszol vagy sorozatokat nézel.

Gyártó: ONIKUMA
Modell: T305
Szín: Fehér
Bluetooth: 5.3
Hatótávolság: Akár 10 m
Audio kodekek: SBC, AAC
Zenelejátszási idő: Kb. 4 óra
Beszélgetési idő: Kb. 5 óra
Fülhallgató töltési idő: Kb. 2 óra
Töltőtok töltési ideje: Kb. 2 óra
Méretek: 62 x 35 x 31.6 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett