Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972470563313 Márka: ONIKUMA

ONIKUMA T18 Bluetooth In-Ear Fejhallgató Fehér


Cikkszám: T18 white | EAN/Vonalkód: 6972470563313 | Márka: ONIKUMA

ONIKUMA T18 Bluetooth In-Ear Fejhallgató Fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az ONIKUMA T18 egy forradalmi Bluetooth fülhallgató, amely ötvözi az elegáns dizájnt a legújabb technológiával. A Bluetooth 5.3 chipkészlettel felszerelve alacsony energiafogyasztást, megbízható adatátvitelt és minimális késleltetést biztosítanak. Ezáltal nemcsak zenehallgatásra, hanem játékra és filmnézésre is ideálisak. Valóban fantasztikus hangminőséget garantálnak, amely teljesen új szintre emeli a zenei élményedet.

Bluetooth 5.3
Az ONIKUMA T18 fejhallgatók az új generációs Bluetooth 5.3 technológiát használják, ami alacsony energiafogyasztást, gyors, stabil adatátvitelt és alacsony késleltetést biztosít - játékmódban mindössze körülbelül 90 ms. Így a videó és az audio tökéletes szinkronizációját élvezheted még rendkívül dinamikus játékok során is! Ráadásul az intelligens csatlakozási technológia lehetővé teszi a gyors és automatikus párosítást - anélkül, hogy minden alkalommal meg kellene ismételned az egész folyamatot.

Tökéletes beszélgetésekhez
A kettős mikrofonok ENC technológiával hatékonyan megszüntetik a környezeti zajokat, így kristálytiszta hangminőséget biztosítanak telefonbeszélgetések során. Ez tökéletes zajos környezetben, valamint otthon is. Az ONIKUMA-val biztos lehetsz benne, hogy hívóid könnyedén meghallják minden szavadat!

Stílusos kialakítás
A fejhallgatókat nemcsak a funkcionalitás, hanem a stílus is jellemzi. Három színben érhetők el - fehér, barna és bézs -, így személyes preferenciáidhoz igazíthatod őket. Mindenkinek van megfelelő választás, legyen szó klasszikusról vagy extravagánsról. A fejhallgatók kiemelkednek ergonomikus tervezésükkel is, így páratlan kényelmet biztosítanak.

Hosszú üzemidő
A T18 akár 5 óra zenelejátszást biztosít egyetlen töltéssel, a mellékelt tok pedig ezt az időt körülbelül 18 órára hosszabbítja meg. Ráadásul a fejhallgató készenléti módban körülbelül 30 órán át bírja. Újratöltésükhöz mindössze 2 órára van szükség - nem kell sokáig várnod, míg újra munkára készek lesznek.

Gyártó: ONIKUMA
Modell: T18
Szín: Fehér
Bluetooth: 5.3
Üzemidő: Akár 5 óra / akár 18 óra a tokkal
Készenléti idő: Akár 30 óra
Töltési idő: Kb. 2 óra

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett