Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972470569247 Márka: ONIKUMA

ONIKUMA CW925 RGB Háttérvilágítású Vezetékes Gaming Egér


Cikkszám: CW925 | EAN/Vonalkód: 6972470569247 | Márka: ONIKUMA

ONIKUMA CW925 RGB Háttérvilágítású Vezetékes Gaming Egér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

ONIKUMA RGB Vezetékes Gaming Egér CW925
Merülj el a játék világában a legújabb ONIKUMA CW925 gaming egérrel. Tartósságot és esztétikát szem előtt tartva készült - tökéletes professzionális játékosok és dinamikus játékrajongók számára. Nemcsak egyedülálló dizájnt kínál RGB háttérvilágítással, hanem páratlan funkcionalitást is. Az egér támogatja a 2 görgetési módot és hihetetlenül kényelmes a használata.

Ergonomikus dizájn
Az ergonomikus kialakításának köszönhetően az egér még a leghosszabb játékalkalmak során is kényelmet biztosít. Áramvonalas formája kifejezetten a természetes kézpozícióhoz lett tervezve, amely minimalizálja a fáradtságot és növeli a precizitást. Emellett a könnyű, de tartós kialakítás a CW925-at tökéletessé teszi a gyors és dinamikus játékhoz.

RGB háttérvilágítás
Az ONIKUMA CW925 egér egyedi RGB háttérvilágítással rendelkezik, amelynek színét tetszés szerint testre szabhatod - akár 16,8 millió árnyalat közül is választhatsz! Lehetőség van a fény zenével való szinkronizálására is. Biztosítsd a lenyűgöző vizuális hatást és hangsúlyozd számítógépes munkaterületed játékos jellegét!

Két görgetési mód
A CW925 egér egyedi jellemzője a speciálisan tervezett görgője, amely két üzemmódban működhet. A Tapintható Görgetés precíz szöveggörgetést tesz lehetővé és zökkenőmentes váltást biztosít a fegyverek vagy játékon belüli képességek között. A Szabad görgetés opció pedig gyors, sima görgetést tesz lehetővé - ez jól működik például internetböngészés vagy játékon belüli utasítások olvasása közben.

Gyártó: ONIKUMA
Modell: CW925
Szín: Fekete
Gombok száma: 5
Háttérvilágítás: RGB

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett