Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972470562903 Márka: ONIKUMA

ONIKUMA B5 Gaming fejhallgató (Off White)


Cikkszám: B5 Off White | EAN/Vonalkód: 6972470562903 | Márka: ONIKUMA

ONIKUMA B5 Gaming fejhallgató (Off White)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

ONIKUMA B5 Bézs gamer fejhallgató
Fedezze fel a játék szórakozásának új dimenzióját az Onikuma B5-tel! A fejhallgató fantasztikus hangminőséget biztosít, amely közvetlenül a cselekvés közepébe repíti önt. A hosszantartó üzemidő lehetővé teszi, hogy órákon át játszhasson megszakítás nélkül. A vezeték nélküli kapcsolat garantálja a mozgásszabadságot, amiről mindig is álmodott - ugyanakkor kábellel is csatlakoztathatja a fejhallgatót az eszközhöz! A fejpánton világító macskafülek találhatóak, míg a fülkagylókat aranyos macskák díszítik az egyedi megjelenés érdekében.

Hagyja magát elragadtatni a hangok által
Készen áll, hogy teljes mértékben belemerüljön a játék világába? Az előrehaladott HIFI hangtechnológia révén akár a virtuális világ legapróbb részleteit is hallhatja maga körül, így gyorsabban és hatékonyabban reagálhat a játék minden hangjára. Az Onikuma B5-tel minden játék még izgalmasabbá válik!

Készen áll a játék maratonra
Készüljön fel a megállás nélküli játékmenetekre! A fejhallgató erőteljes 850 mAh-s lítium akkumulátorral van felszerelve, amely akár 8 órás használatot biztosít. Így biztos lehet benne, hogy az Onikuma B5 nem hagyja cserben a játék legfontosabb pillanataiban sem! Ráadásul a 365 napos készenléti idejük garantálja, hogy mindig készen állnak a használatra, még hosszú szünet után is.

Kényelmes kezelés
A fejhallgató működtetése rendkívül egyszerű! Az egyik fülkagylón található speciális gombok lehetővé teszik a legfontosabb funkciók vezérlését. Ennek köszönhetően kényelmesen állíthatja a hangerőt anélkül, hogy a számítógép beállításai között keresgélnie kellene, vagy módosítania kellene a háttérvilágítás módokat.

Válassza ki a csatlakozási módját
Élvezze a korlátlan mozgásszabadságot! A fejhallgató Bluetooth 5.3 kapcsolatot használ, amely gyors és megbízható csatlakozást garantál az ön által választott eszközhöz akár 15 méter távolságból. Ha azonban a hagyományos megoldásokat részesíti előnyben, az Onikuma B5 lehetőséget kínál a fejhallgató bármely eszközhöz való csatlakoztatására USB-C-től 3.5 mm-ig terjedő kábel segítségével.

Gyártó: Onikuma
Modell: B5
Szín: Bézs
Háttérvilágítás: Igen, RGB
Bluetooth verzió: 5.3
Hatótáv: 15 méter
Üzemidő: 8 óra
Töltési idő: 2 óra
Töltési interfész: USB-C
Készenléti idő: 365 nap
Akkumulátor kapacitás: 850 mAh
Méretek: 178 x 90 x 201 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett