Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037361091 Márka: AVATTO

Okostermosztát Avatto ZWT198 ZigBee TUYA


Cikkszám: ZWT198 | EAN/Vonalkód: 6976037361091 | Márka: AVATTO

Okostermosztát Avatto ZWT198 ZigBee TUYA


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Avatto ZWT198 ZigBee TUYA okostermosztát

Az Avatto ZWT198 termosztát egy intelligens megoldás, amely lehetővé teszi a hőmérséklet kényelmes szabályozását otthonában. Három üzemmóddal rendelkezik, és lehetővé teszi saját heti időbeosztások létrehozását, így a mindennapi ritmusának megfelelően állíthatja be a hőmérsékletet. Beépített ZigBee modullal rendelkezik, és együttműködik a népszerű hangasszisztensekkel, míg a Smart Life/Tuya alkalmazás biztosítja a termosztát beállításaihoz való hozzáférést bárhonnan, bármikor a nap folyamán.

Személyre szabottan Önnek
Személyre szabhatja a termosztát működését, hogy illeszkedjen a mindennapjaihoz! Az Avatto ZWT198 heti programozást tesz lehetővé, ami azt jelenti, hogy különböző napokra különböző hőmérsékleteket állíthat be. Hat időszakot kínál a hétköznapokra és kettőt az ünnepekre, lehetővé téve, hogy finomhangolja a termosztát időbeosztását az életéhez igazodva. Reggelre magasabb hőmérsékletet állíthat be a kellemesebb napkezdet érdekében, majd napközben alacsonyabbra, amikor senki sincs otthon.

Teljes irányítás kéznél
Bárhonnan vezérelheti a termosztátot! A Smart Life/Tuya alkalmazás lehetővé teszi, hogy távolról is irányítsa a termosztátot a világ bármely pontjáról, okostelefonja vagy táblagépe segítségével. Az Amazon Alexa és a Google Home kompatibilitásával egyszerű hangutasításokkal is szabályozhatja otthona hőmérsékletét, anélkül, hogy fel kellene kelnie a székéből. Ráadásul az Avatto ZWT198 megosztott hozzáférési funkciót kínál, így a család többi tagja is intelligensen szabályozhatja otthona hőmérsékletét.

Biztonság és kényelem egyben
Fedezze fel az Avatto ZWT198 termosztát teljes funkciókínálatát! Fagyás elleni funkciójával a termosztát automatikusan bekapcsolja a gázkazánt rövid időre, ha hosszabb ideig nem használták, így megvédi a rendszert a fagyástól. Emellett speciális gyermekzárral rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a legfiatalabb háztartási tagok véletlenül megváltoztassák a beállításokat.

Egyszerű telepítés, precíz vezérlés
Az Avatto ZWT198 termosztát pontos hőmérséklet-szabályozást biztosít, így otthonában mindig tökéletes hőkomfortot élvezhet. A hőmérséklet kalibrálásának lehetősége révén pedig még pontosabb leolvasásokat kaphat, és testre szabhatja az eszközt igényeihez. Ami még több, a termosztát felszerelése rendkívül egyszerű, nem igényel külön hálózati tápellátást, és az akkumulátoros működés lehetővé teszi, hogy bárhol elhelyezze az eszközt.

Tartozékok

- Termosztát
- Telepítési készlet
- Használati útmutató

Gyártó: Avatto
Modell: ZWT198
Alkalmazás: Smart Life / Tuya
Hangvezérlés: Amazon Alexa, Google Home
Protokoll: ZigBee
Hőmérséklet-érzékelő: NTC
Hőmérsékletmérés pontossága: ±1°C
Hőmérséklet-hisztézis: 0,5-10°C
Hőmérséklet-korrekció: 0,1°C
Minimális hőmérsékleti beállítás: 0,5°C
Felső és alsó hőmérsékleti határ: 15-95°C
Áramfogyasztás:

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett